Win32 desteği veren telefon: Surface Phone

Win32 desteği veren telefon Surface Phone

Yeni model Telefon: “Surface Phone”, Win32’ye destek verecek.

Exe’ye destek vermeyen yani RT tabanlı Exe’siz Windows İşletim Sistemli Tabletler ve Telefonlar, Piyasada geniş bir yer işgal ediyor.

Hem Tablet hem de Dizüstü Bilgisayar Performansını aynı anda veren Surface model Bilgisayarlar sadece “exe” komutunu destekliyor. Konuyla ilgili bilgileri: “msdn”den aldık.

Surface Phone nasıl bir Telefon olacak?

Telefonla ilgili ilk bilgiler Ağustos ayında paylaşılmıştı. Surface Phone, 5.5 inçlik QHD: “2560×1440” Ekran Çözünürlüğüne destek verecek bir Ekran kullanacak.

Ekran; AMOLED teknolojisinden yararlanıyor. Cihazın Ekranı; Corning’in Gorilla Glass 4 Camı ile kaplanmış.

Yongaseti olarak Telefonda; 64-bit destekli Intel Atom X3’nin yer alması bekleniyor. 4 GB Ana Bellek de Cihazın diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Cihazda PureView özelliğine sahip 21 Megapiksel Arka Kamera ve 8 Megapiksellik Ön Kamera yer alıyor. Dâhili Depolama alanı olarak Telefonun; “64 – 128 GB” arasında değişen bir Depolama Alanına sahip olması bekleniyor.

Fiyat ile ilgili herhangi bir bilgiye sahip değiliz. Microsoft’tan Panos Panay da yeni model Telefonla ilgili bilgileri Kullanıcılarla paylaşmıştı.

Yeni model Akıllı Telefon; bu yıl tanıtılacak ve Telefon; 2016 yılının 3. Çeyreğinde Kullanıcılarla buluşacak. Yeni bilgiler edindikçe bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Dodge Viper ACR tanıtıldı!