Surface Phone’ların çıkış tarihi kesinleşti!

Surface phone

ABD’li Yazılım Devi Microsoft’un yeni model telefonu Surface Phone olacak. Telefonun çıkış tarihi kesinleşti. Konuyla ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor.

Telefonla ilgili ilk bilgiler Ağustos ayında paylaşılmıştı. Surface Phone; 5.5 inçlik QHD: “2560×1440” ekran çözünürlüğüne sahip olacak. Ekran; AMOLED teknolojisinden yararlanıyor.

Ekran paneli olarak Corning’in Gorilla Glass 4 camı tercih edilmiş. Yongaseti olarak telefonda; 64-bit destekli Intel Atom X3’nin yer alması bekleniyor.

4 GB Ana Bellek de cihazın diğer özellikleri arasında yer alıyor. Cihazda PureView özelliğine sahip 21 megapiksel arka kamera ve 8 megapiksellik ön kamera yer alıyor.

Dâhili depolama alanı olarak telefonun 64 – 128 GB arasında değişen bir Depolama Alanına sahip olması bekleniyor. Fiyat ile ilgili herhangi bir bilgiye sahip değiliz.

surface phone

Microsoft’tan Panos Panay da yeni model telefonla ilgili bilgileri kullanıcılarla paylaşmıştı. Yeni model akıllı telefon; gelecek yıl tanıtılacak ve telefon; 2016 yılının 3. Çeyreğinde Kullanıcılarla buluşacak.

Telefonla ilgili ilk bilgiler Ağustos ayında ortaya çıkmıştı. Telefonla ilgili yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

iTunes 12.3.1 yayınlandı!