WhatsApp için yeni özellikler geliyor!

WhatsApp

WhatsApp için yeni özellikler çok yakında Android kullanıcılarının beğenisine sunulacak. Peki, WhatsApp için yeni özellikler neler olacak? İşte WhatsApp’ın Beta sürümünde keşfedilen özellikler!

Facebook’un bünyesinde yer alan WhatsApp, uzun bir süredir Sticker özelliğini test ediyordu. Android platformunda başlayan Sticker testlerine bugün bir yenisi daha eklendi. Artık, WhatsApp’ın Beta sürümünde yer alan Sticker’lar ile reaksiyonlarını gösterebileceksiniz.

WhatsApp için yeni özellikler kendini gösterdi!

WhatsApp Beta 2.18.189 sürümünde ortaya çıkan yeni Sticker’lar, sayesinde Apple’ın iMessage’ında olduğu gibi size gönderilen mesajlara tepkinizi gösterebileceksiniz. Şimdilik kısıtılı bir Sticker reaksiyon paketine sahip olan WhatsApp, yakında alacağı güncellemeler ile skalasını genişletecektir.

Söylentilere göre; ilerleyen yıllarda ücretli olarak WhatsApp üzerinden Sticker paketleri de satılacak. Ancak bunun kesin bir bilgi olmadığının altını çizelim. WhatsApp’ın tamamen ücretsiz politikasına ters düşecek olan bu uygulama içi satın alım seçeneği bakalım hayata geçecek mi?

WhatsApp için yeni özellikler

Android’de test edilen bu özelliklerin iOS platformuna da geleceği söyleniyor. Ancak WhatsApp, Sticker özelliğini yaklaşık 2-3 aydır test etmesine rağmen henüz resmi olarak kullanıma sunmadı.

WhatsApp siyah tema desteğine kavuşuyor!

Yaz aylarının ortalarında hem Android hem de iOS’e gelmesi beklenen Sticker özelliğinin yanında bir takım yeni özellikler de kullanıma sunulacak. Bunlar arasında siyah tema ve iletilen mesajın vurgulanması gibi özellikler yer alıyor.