WhatsApp, Yeni Uygulamayla PC’lerde

whatsapp

WhatsApp uygulaması, milyonlarca kişiye ulaşmayı başardı. Günde 250 milyondan fazla mesajlaşma WhatsApp üzerinden gerçekleşiyor. Bu derece işlevsel bir uygulama sadece telefonlarda kullanılıyor. Ancak telefonunuza yükleyeceğiniz bir uygulama ile, WhatsApp’ı PC’de de çalıştırabilirsiniz.

Ücretsiz bir uygulama olan WhatsRemote programını indirip, akıllı telefonunuza yüklemeniz, PC cihazınızda WhatsApp uygulamasını çalıştırmak için ilk yapılacak olan iş. Bu uygulamanın çalışması için WhatsApp uygulamasının telefonunuzda çalışır durumda olması gerekiyor. Yani telefon numaranızın doğrulanmış olması şart. Bu Web uygulamasının fonksiyonel özellikleri de var. Menüsüne girdiğinizde kişilerinizi ve gruplarınızı görmeniz mümkün. Mesaj yazarken hızlı bir şekilde simgeler kullanmanıza da olanak sağlıyor.

whatsapp

Telefonunuzun internete bağlı olduğundan emin olun ve uygulamayı indirip çalıştırın. İlk zamanlar ücretsiz olan kurulum ve kullanım daha sonra 2 euro gibi bir bedelle sizlere verilmektedir. Birde bu uygulamanın WhatsApp firmasının resmi uygulaması olmadığını söylemek isterim. Uygulama üçüncü kişilerce yapıla, WhatsApp firmasıyla alakası yoktur.