WhatsApp siyah tema desteğine kavuşuyor!

WhatsApp siyah tema

WhatsApp siyah tema desteğine çok yakında kavuşuyor. Peki, WhatsApp siyah tema ile nasıl görünüyor? İşte WhatsApp güncellemesi hakkında son bilgiler!

Dünya genelinde en popüler mesajlaşma servisi olan WhatsApp, yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde grup video ve sesli görüşme özelliğini bazı Android kullanıcılarında deneyen WhatsApp, şimdi de siyah tema seçeneğini test ediyor. Peki, WhatsApp siyah tema ile nasıl görünecek?

WhatsApp siyah tema desteği ile güncellenecek!

WhatsApp’ın siyah tema desteği, her zaman olduğu gibi ilk olarak Android kullanıcıları üzerinde test ediliyor. WhatsApp’ın bu siyah tema seçeneği, Twitter‘ın çakma siyah tema seçeneği gibi olmayacak.

Pure Black olarak isimlendirilen komple siyah renklerin kullanıldığı bu tema, özellikle OLED ekranlarda büyük fark yaratacak.

Bildiğiniz gibi OLED ekran teknolojisinde, siyah pikseller yakılmadığı için bataryadan tasarruf ediliyor. WhatsApp da uygulamasını komple siyaha boyayacak ve siyah pikselleri yakmayacak.

Siyah tema ile oldukça şık bir görüntüye sahip olacak olan WhatsApp, şarj tüketiminde de büyük tasarruf yapacak.

WhatsApp siyah tema

Şimdilik Android üzerinde test edilen bu özelliğin henüz ne zaman kullanıma sunulacağı bilinmiyor. Eğer WhatsApp’ın son yeniliklerini hemen kullanmak istiyorsanız; aşağıdaki linkten WhatsApp’ın son sürümünü indirebilirsiniz.

WhatsApp son sürüm çıktı! İndir!

İndirdiğiniz WhatsApp APK. dosyasını yüklerken sorun yaşarsanız; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar bölümünden bilinmeyen kaynaklara izin vermeniz gerekiyor. Daha sonra indirdiğiniz dosyayı yükleyebilirsiniz.