WhatsApp ile Fotoğraf Gönderirken Kalite Düşmeyecek

whatsapp güncelleme

Herkesin bildiği üzere WhatsApp ile fotoğraf ve video gönderirken kalite düşmesi gibi bir sorunla karşı karşıya kalıyoruz.

WhatsApp gönderdiğimiz her fotoğraf ve videonun kalitesini neredeyse berbat bir hale getiriyor. Ancak iOS uygulamasına yapılan yeni bir güncelleme, nihayet resim ve videoların tam kalitede paylaşılmasına izin vererek bunu düzeltecek.

whatsapp logo

Güncelleme şu an için sadece iPhone cihazlar için geçerli, Android için henüz bir tarih belirtilmedi.

WhatsApp video ve fotoğraf kalitesi sorunu

885784 1

iMessage aracılığıyla bir fotoğraf veya video gönderdiğinizde, karşı taraf yüksek çözünürlüklü dosyayı alır. Fakat WP Messenger’da durum böyle değil.Uygulama, bant genişliğinden tasarruf etmek için her ikisinin de çözünürlüğünü, neredeyse berbat görünmelerine neden olacak derecede düşürüyor.

“Uygulamanın fotoğraf ve videoları orijinal kalitelerini koruyacak şekilde belge olarak gönderme özelliği getirdiğini ve bunun sınırlı sayıda kullanıcı tarafından kullanılabildiğini duyurmuştuk. Bu geliştirme nihayet kullanıcıların birden fazla adımı takip etmelerine gerek kalmadan fotoğraf ve videoları orijinal kaliteleriyle hızlı bir şekilde paylaşmalarına olanak tanıyor.”

Opel’in Çok Yönlü Hafif Ticari Aracı Vivaro Yenilendi