WhatsApp Business Türkiye’de kullanıma sunuldu!

yeni bir WhatsApp özelliği

İşletmeler için WhatsApp Business uygulaması Türkiye App Store ve Play Store’unda yayınlandı. WhatsApp Business’ın sunduğu yenilikler haberimizde yer alıyor.

Facebook’un bünyesinde yer alan WhatsApp, geçtiğimiz yıl işletmelerin müşterilerine daha iyi hizmet vermesi ve iletişme geçmesi için Business uygulamasını yayınlamıştı. Uzun bir süredir test aşamasında kalan Business uygulaması bugün Türkiye App Store ve Play Store’da indirime sunuldu.

WhatsApp Business neler sunuyor?

İşletme Profili: İşletme müşterilerinizin web siteniz, konumunuz veya iletişim bilgileriniz gibi faydalı bilgileri bulmalarına yardımcı olmak için bir profil oluşturun.

İşletme mesaj araçları: Dışarıda olduğunuzu belirtmek için Dışarıda mesajları kullanarak müşterilerinize daha duyarlı olun ve cevap verin.

Türkiye’de Facebook ve Instagram’a vergi geldi

Sabit telefon numarası desteği: Business’ı sabit hatlı bir telefon numarasıyla kullanabilir ve müşterileriniz size bu numaradan mesaj gönderebilir. Doğrulama sırasındaki, kodu telefon görüşmesi üzerinden almak için “Beni ara” seçeneğini kullanın.

WhatsApp Business

Aynı anda hem WhatsApp hem de Business kullanma desteği: Aynı telefonda hem WhatsApp Business hem de WhatsApp Messenger kullanabilirsiniz.

WhatsApp Web desteği: Bilgisayarınızın tarayıcısından müşterilerinize daha verimli cevap verebilirsiniz.