Wear OS saatinizde YouTube Müzik akışı yapabilirsiniz

Wear OS saatinizde YouTube Müzik akışı yapabilirsiniz

Wear OS YouTube Music artık beklediğiniz gibi çalışıyor. The Verge’den gelen bir rapora göre Google’ın müzik hizmeti artık ister LTE ister WiFi kullanıyor olun, doğrudan Wear OS uygulamasından yayın yapıyor. İşte detaylar.

Tam işlevsellik için bir Android telefonla eşleştirmeniz gerekiyor ve platformdan bağımsız olarak bir Premium abonelik gerekli. Yükseltme ayrıca, göz atma bölümüne veya en son oynatılan oynatma listenize hızlı erişim için bir YouTube Müzik döşemesi eklemenize de olanak tanıyor. Çevrimdışı dinlemeye ihtiyacınız varsa, Akıllı İndirmeler, WiFi’ye her bağlandığınızda saat kitaplığınızı otomatik olarak yenileyebilir. Akış yükseltmesi bu hafta kullanıma sunulacak.

 Wear OS saatinizde YouTube Müzik akışı yapabilirsiniz

Wear OS’de birinci taraf müzik akışı, hafifçe söylemek gerekirse sorunlu bir deneyim sunuyordu. Platformda Google Play Müzik mevcuttu, ancak şirket 2020’de hizmeti kapatıp YouTube teklifine geçtiğinde uygulama devam etmedi. YouTube Müzik, 2021 yazında Wear OS’ye (yalnızca çevrimdışı oynatma ile) geldi, ancak başlangıçta Galaxy Watch 4 ile sınırlıydı ve o yılın Eylül ayına kadar Wear OS 2 cihazlarına gelmedi. Akış için Spotify ve diğer üçüncü taraf hizmetlerine başvurmak zorunda kalınıyordu ve bazı durumlarda pek kullanışlı değildi.

Yine de akış eklemek için çok fazla baskı var. Google, isteğe bağlı LTE ile bu sonbaharda Pixel Watch’ı piyasaya sürüyor ve şirketin müzik hizmetini resmi akıllı saatinde yayınlayamazsanız iyi görünmeyecektir. İyileştirilmiş YouTube Müzik uygulaması, en azından tamamen Google kurulumunu kullanmaya kararlıysanız, Pixel bileklik geldiğinde tutarlı bir deneyim sağlayabilir.

Rusya Ukrayna savaşında lazer silahlarını test ediyor