Renault Clio Sport Tourer Göz Kamaştırıyor!

Renault Clio Sport Tourer Göz Kamaştırıyor

Renault markasının küçük sınıfta dengeleri değiştiren ve yenilikçi özellikleriyle üretildiği her dönemde adından söz ettirmeyi başaran Clio modeli yeni nesil tasarımıyla ilgi odağı olmaya devam ederken, station wagon karosere sahip kardeşi Clio Sport Tourer da pazara iddialı bir giriş yaptı.

Ülkemizde genellikle pek rağbet görmeyen station wagon karosere sahip araçlar dikkate alındığında Clio Sport Tourer’ın işi ne kadar zor görünse de sahip olduğu donanım ve temel aldığı Clio mirası modelin önemli artıları olarak karşımıza çıkıyor. Station wagon profiline rağmen bazı önemli tasarım detaylarıyla sportif bir görünüm sunan aracın tavan rayları, yanda kapı eşiklerinin üst kısmında yer alan çift renkli özel çıta, beyaz jantlar dinamik tasarımın gizli kahramanları arasında.

Renault Clio 4 Sport Tourer

Önde Clio HB modelinden farkı bulunmayan Clio Sport Tourer’ın arka bölümü ise yüksek tavan yapısı nedeniyle station wagon profiline uygun farklı bir çizgiye sahip. Arkada daha büyük tasarlanmış stop lambaları dikkat çekerken  ve ortadaki devasa Renault logosuyla oldukça şık bir görünüm oluşturuyor.

4267 mm uzunluğa, 1732 mm genişliğe ve 1445 mm yüksekliğe sahip Clio Sport Tourer, Clio HB’e göre 3 mm. daha alçak ancak 20 mm. daha uzun bir gövde yapısına sahip. Aracın dış tasarımında olduğu gibi iç mekanda da modern bir görünüm ve özenle seçilmiş renklerin uyumu dikkat çekiyor. Clio HB ile aynı iç mekan tasarımını paylaşan Clio Sport Tourer’da farklı renk kombinasyonları tercih ederek, aracınızı kişiselleştirebilirsiniz.

Otomobilin Türkiye başlangıç fiyatı ise 43.200 TL olarak dikkat çekiyor.