Volvo bayilerinde HoloLens kullanılacak!

volvo hololens

Sanal gerçeklik konusunda yeni bir uygulamaya hazırlanan Volvo ve Microsoft, önemli bir anlaşmaya imza attı. Volvo bayilerinde müşteriler, HoloLens kullanarak araçları daha iyi tanıyacak ve demoları canlı canlı görebilecek. Detayları haberimizde.

volvo-hololens

VR yani sanal gerçeklik son yılların en popüler gelişmelerinden bir tanesi. Özellikle mobil cihazlarla uyumlu hale getirilmeye çalışılan sanal gerçeklik gözlükleri konusunda son dönemlerde önemli adımlar atıldı. Facebook, Samsung ve Google’dan sonra bu işe el atan Microsoft, en iddialı ürünlerden birine sahip. HoloLens’ten bahsediyoruz.

Microsoft HoloLens, ABD’li firmanın sanal gerçeklik çözümü. Ürün geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Henüz satışa çıkmadı. Ancak ürün şimdi Volvo markası ile gündeme geldi. Hazırlanan bir videoda Microsoft ve Volvo’nun işbirliği gözler önüne serildi.

Duyurulan yeniliğe göre Volvo, bayilerinde HoloLens kullanacak. Volvo marka araçlar hakkında detaylı bilgi almak isteyen müşteriler, HoloLens ile aracın dışarıdan görülmeyen özelliklerini öğrenebilecek. Hazırlanacak olan demo ve animasyonlar ile müşteriler araçları daha yakından tanıyabilecek. Tek bir parmak hareketiyle aracın şasesini görmek mümkün olacak. Arabanın her detayını 3 boyutlu olarak görmek mümkün olacak. İlgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Ezber bozan özelliklere sahip 5 akıllı telefon!