VR işletim sistemi tasarlandı

VR işletim sistemi

Dünyanın en büyük teknolojilerinden bir tanesi olarak görülen VR işletim sistemi çok ilginç bir isim tarafından tasarlandı.

Sanal gerçeklik ile ilgili yapılan çalışmalar bütün teknoloji firmalarının ilgisini çekiyor ve  VR işletim sistemi bunlardan sadece birisi. Ayrıca toplumun birçok kesimi de bu tür teknolojilere karşı oldukça meraklı. Apple ve Microsoft gibi şirketlerde çalışmış olan bir isim son derece ilginç bir VR işletim sistemi tasarladı. Böylece kullanıcıların çok daha rahat bir kullanım sağlamasına olanak sunacak.

VR sistemleri oldukça kullanışlı

Microsoft ve Apple gibi firmalarda çalışan Krenn son derece ilginç çalışmalar yürütüyor onun çalışma alanı ise daha çok sanal gerçeklik ile ilgili işler.

VR işletim sistemi kullanımı

Bildiğiniz üzere şu anda Microsoft ve Apple sanal gerçeklik ile ilgili çok ciddi harcamalar gerçekleştiriyor. Özellikle de Apple bu alanda milyar dolarlık yatırımlar yapan bir şirket olarak biliniyor. Microsoft ise Hololens gibi sistemler sayesinde sanal gerçeklik konusunda önde olmaya çalışıyor. Bu her iki şirket de 1 trilyon dolarlık değere sahip olsalar bile yine de bazıları onlarla rekabet edebiliyor.

Uygun fiyatlı LG Q51 tanıtıldı! İşte özellikleri!

Bundan kısa bir süre önce hem Microsoft hem de Apple gibi şirketlerde çalışma imkanı bulan bu isim, kendisini sanal gerçeklik alanında geliştirmeye çalışıyor gibi görünüyor. Bilgisayar ekranlarının kısıtlı olması nedeniyle bunların sanal gerçekliğe uygun olmadığını ifade eden Krenn, yeni bir VR sistemine ihtiyaç olduğunu söyledi.