Vodafone’dan Marmaray Açıklaması

vodafone logo

Türkiye ve Dünya’nın en büyük servis operatörlerinden Vodafone, kullanıcı memnuniyeti ve Marmaray iletişimi hakkında son derece iddialı açıklamalarda bulundu.

İngiltere merkezli servis operatörü Vodafone, Türkiye yatırımlarına dur durak vermeden devam ediyor. Vodafone, kapsama alanı konusunda son derece iddialı konuşurken, Marmaray’ın da kapsama alanı alındığını duyurdu. Şirket üst düzey yöneticisi Hasan Süel, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

vodafone 3g mobil internet

“Vodafone Türkiye olarak, abonelerimizin dünya kalitesinde son teknolojilerle iletişim kurmasını sağlıyoruz. Kayıtsız şartsız müşteri memnuniyeti sağlayarak Türkiye’nin aboneleri tarafından en çok tavsiye edilen telekomünikasyon markası olmayı hedefliyoruz. Vodafone Türkiye olarak şebekemize güveniyoruz ve yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. 3G’nin hizmete başladığı 2009 yılından beri lisans bedeli de dâhil olmak üzere 4 yılda toplam 4,4 milyar TL şebeke yatırımı gerçekleştirdik. Bu güçlü yatırımlarımız ile dünyanın en ileri 3G teknolojisini Türkiye’nin 81 iline yaydık. Yurt çapında 2G kapsama oranımızı %99’un üzerine çıkardık. İstanbul’un ulaşım ağlarını kullanan abonelerimiz Vodafone Türkiye’nin güçlü şebekesiyle iletişim hizmetlerinden özgürce faydalansın diye metro ve füniküler gibi yer altı hatlarında Vodafone Türkiye GSM hizmetlerini sağladık. Kıtaları demiryolu ile birbirine bağlayan Marmaray’da da abonelerimize iletişim hizmeti sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Tüketicilerimizin memnuniyetini sağlayan, onların ihtiyaçlarına cevap veren, dünyanın en ileri teknolojisini sunan hizmet ve ürünler geliştirmeye devam edeceğiz.”