Vodafone’dan Hayatı Kolaylaştıran Ramazan Servisi

vodafone1

 Katma değer sağlayan yenilikçi mobil çözümleriyle abonelerinin hayatını kolaylaştıran Vodafone Türkiye, Ramazan ayına özel geliştirdiği Vodafone Ramazan Servisi’ni hizmete sundu.

Ramazan ayı boyunca hizmet verecek olan 7070 Ramazan Servisi, Ramazan’da ihtiyaç duyulan bilgilere ulaşmayı kolaylaştırırken, Vodafone’luların dini konulara mobil cihazlarından anında erişmesini sağlıyor. Vodafone Ramazan Servisi’ne dâhil olan günlük SMS gönderimleriyle aboneler “Günün İftar Menüsü”, “Günün Sözü”, “Hadis-i Şerif”, “İmsak ve İftar Vakitleri” gibi bilgilere, şehirlerine özel olarak hazırlanmış içeriklerle erişebiliyor.

vodafone cep cüzdan

Ayrıca servis kapsamında, Ramazan ayına özel dini konuların işleneceği sohbet videoları da abonelere sunuluyor. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Kamil Yaşaroğlu’nun Ramazan ayı, oruç, iftar, sahur gibi konularda ilmi bilgiler ilettiği videoları, mobil cihazlardan kolayca izlenebiliyor. Vodafone aboneleri Ramazan ayı boyunca izleyebilecekleri bu videolar için veri ücreti ödemiyor ve internet paketlerinden herhangi bir kullanım yapılmıyor.

Tüm marka ve model cep telefonlarıyla uyumlu olan Vodafone Ramazan Servisi’nden faydalanmak için abonelerin RAMAZAN yazıp boşluk bırakarak il plaka kodunu 7070’e göndermesi yeterli. Ramazan ayına özel olarak 4,80 TL ücretle sunulan bu servisle Vodafone aboneleri bulundukları lokasyona özel bilgileri SMS ile ücretsiz alabiliyor.

Sanal Gerçeklik Sony’nin Öncelikleri Arasında