Yandex, 11 Ayın Sultanı Ramazanda Hizmetinizde

Yandex Ramazan anasayfa

İftar ve sahur saatlerinden dua ve dini bilgilere, namaz vakitlerinden iftar sofralarını şenlendirecek yemeklere kadar ihtiyacınız olan her bilgi bu ramazanda Yandex’te.

Yandex, 11 ayın sultanı ramazan boyunca da kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verecek çözümler sunmaya devam ediyor. Geçmiş yılların ramazan aylarında yapılan aramaları ve kullanıcıların bu dönemdeki ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran Yandex,  ramazan boyunca sunacağı hizmetler ve bilgilerle kullanıcıları memnun edecek.

Yandex-iftarvakti-gerisayim

İftara ne kadar kaldı?

İnternet kullanıcılarının ramazan ayında iftar ve sahur vakitleri, namaz saatleri, sureler, dualar ve oruçla ilgili bilgileri aramasından yola çıkan Yandex, tüm bu bilgileri en hızlı ve kaliteli şekilde, ramazana özel olarak zenginleştirdiği arama sonuç sayfasında sunuyor. “İkindi namazı”, “sahur vakti” ve “Fatiha suresi” gibi sorgulara aldıkları özelleştirilmiş yanıtların yanı sıra; Yandex kullanıcıları, bulundukları şehirde iftar ve sahur vakitlerine ne kadar kaldığını arama motoruna sorduklarında sonucu geri sayım şeklinde görebiliyor.

Yandex-yemek-tarifi

Yemek tarifleri bulmak ve seçmek de daha kolay

Ramazan ayı denildiğinde akla gelen bir diğer konu olan iftar sofraları da Yandex ile daha zengin hale geliyor. Birbirinden leziz yemek tarifleri, arama sonuç sayfalarında özel bir tasarım ile görsellerle beraber sunuluyor. Aranan tarif için gerekli malzemeleri ve tarifin kaç dakikada hazırlanabileceği gibi bilgilerin arama sonucu sayfasında görülebilmesi sayesinde, kullanıcılar kendilerine en uygun tarifi kolaylıkla bulabiliyor. Yandex ayrıca arama sonuç sayfasının sağ yanında aranan yemek tarifine benzer başka tarifler de önererek iftar sofralarını zenginleştirmeye yardımcı oluyor.

Ramazana özel, animasyonlu tema

Yandex ana sayfası da ramazan boyunca özel bir temaya bürünüyor. Ramazan ayında bir köyü temsil eden temadaki resimde yer alan güneşin konumu, günün saatine ve kullanıcının yaşadığı şehre göre değişirken, iftar saati geldiğinde de görselde yer alan caminin mahyaları yanıyor.

Mükemmel Tasarım Üstün Performans ile Buluştu: TP-LINK Archer T4U