Sosyal Medyada Bugün: ” Açım, çok susadım, iftara ne kadar kaldı? “

snapchat eid mubarak

Bilindiği gibi bugün ilk iftar yemeğini gerçekleştireceğimiz mübarek Ramazan oruçlarımız için çok az bir zaman kaldı. Orucun ilk gününden itibaren oruç tutmakta olan tüm vatandaşlar, sosyal medya platformlarında çoktan su, yemek ve saat temalı paylaşımlar yapmaya başladılar bile.

Tüm sosyal medya platformlarında gündemin konusu olan mübarek Ramazan ayı neticesiyle de, önemli bir gelişme de Snapchat tarafından uygulandı. Snapchat, Mubarak Ramadan hikaye modu ile; oruç tutanları bir araya toplamayı başardı.

Mubarak Ramadan kullanıcısı üzerine gönderilen tüm Ramazan ve Oruç tutma temalı fotoğraflar, Snapchatte en çok ziyaret edilen kullanıcı profili ve fotoğraf görüntüleme sayısı alan etkinliklerden biri olarak da tarihe girdi.

Yapılan bu güzel etkinlik kapsamında halen yüz binlerce fotoğraf gelmeye devam ederken, Snapchat süreçleri ve dönemleri etkin kullanabilmek, kitleyi kalıcılaştırmak üzerine de önemli bir adım atarak; bir çok platform ve uygulamaya örnek olmuş oldu. Türkiye genelinde yapılan bir çok paylaşımda ” açım, iftara ne kadar kaldı, acıkmadım da susadım. ” temalı fotoğraflar ve paylaşımlar ise diğer bir çok sosyal medya platformunda dolanmaya devam ediyor.

Özellikle Twitter da bir çok hashtag içerisinde de Ramazan ve oruç tutmak temalı paylaşımlar görmek mümkün. Ramazan ve oruç tutma temalı güldüren ve düşündüren bir çok paylaşımı da gün içerisinde sizlere ulaştırmaya çalışacağız. Ancak şuan için bizlerin de iftar saatini iple çektiğimizi söylemeden edemeyeceğiz!

Ramazan boyunca taksimetre açılış ücreti alınmayacak