Vivotab Note 8 Geldi!

asus vivotab note8

Merakla beklenen VivoTab Note 8 Türkiye satışları başladı. 8 inç ekrana sahip VivoTab Note 8, güçlü Intel Atom Z3740 işlemcisini kullanmakta.

asus-vivotab-note8

Wacom Stylus kalemi ile verimlilik ve yaratıcılığın işlenebileceği en iyi tablet olan Windows 8.1 işletim sistemine sahip VivoTab Note 8’i tanıtan ASUS, Microsoft Office Ev ve Öğrenci 2013 yükle olarak kullanıcılara ulaşıyor. En ideal tablet olma özelliğini ise 380 gr ağırlığında ve tek el ile kullanıma müsait bir yapıda olmasından kaynaklanıyor. İnce kenar ve HD standardına IPS ekranı ile satışlarının yüksek bir orana ulaşacağını gösteriyor.

Intel Atom Z3740 işlemci ile güçlendirilen VivoTab çoklu görev performansı ve enerji verimliliği ile ilgi çekiyor. Üstelik 8 saat gibi uzun bir pil ömrüne sahip VivoTab Note 8 sayesinde bir iş günü boyunca tekrar şarj etmenize ihtiyacınız olmayacak. 2 GB dâhili belleğinin yanı sıra 64 GB’a kadar katı hal depolama imkânını ile birlikte 64 GB’a kadar Micro SD kart kullanabilme imkânı sunuyor.

Yolda yürürken kolaylıkla kullanabileceğiniz VivoTab Note 8 ultra ince kenarları ile sizlere ideal bir kullanım sunuyor. Profesyonel Wacom kalemi sayesinde en iyi kesinliğe, hıza ve tepkiselliğe ulaşabilirsiniz.

ASUS VivoTab Note 8’e Türkiye’de KDV dâhil 959 Türk Lirasına sahip olabilirsiniz.