Vivobook S 15 : Yeni Kişisel Bilgisayar Çağı Başlıyor

Vivobook S 15

Snapdragon  X Elite ile güçlendirilen Vivobook S 15, Windows AI özellikleri ve kullanıcının iş ve oyun hayatını iyileştirmeyi amaçlayan özel ASUS AI uygulamaları koleksiyonu ile şirketin ilk Copilot+ bilgisayarı olma özelliği taşıyor.

ASUS Vivobook S 15, en yeni Windows AI araçlarını sunan ilk yeni nesil ASUS Windows Copilot+ PC olma özelliği taşıyor.

Dahili Qualcomm Hexagon NPU’ya sahip SnapdragonX Elite ile güçlendirilen bilgisayar, cihaz üzerinde hızlı yapay zeka işleme için 45 TOPS Neural motora sahip. Depolama seçenekleri arasında 32 GB 8448 MHz LPDDR5X RAM’e kadar yapılandırılabilir bellek ile ultra hızlı 1 TB PCIe 4.0 SSD bulunuyor.

Yeni nesil yapay zeka destekli geliştirmeler arasında Windows Studio Efektleri ve ASUS AiSense IR kamera yer alıyor.

Vivobook S 15

Kameranın varlık algılama özellikleri, kullanıcı uzağa baktığında ekranı karartan Adaptif Karartma ve kullanıcı uzaklaştığında dizüstü bilgisayarı otomatik olarak kilitleyen ve geri döndüğünde kilidi açan Adaptif Kilit özelliğini etkinleştiriyor.

Ayrıca ASUS Vivobook S 15, şirketin özel yapay zeka uygulaması StoryCube’e sahip ilk cihaz olma özelliğini taşıyor. StoryCube, yakalanan ham dosyaları sıralamak, düzenlemek, yönetmek ve dışa aktarmak için yapay zeka yardımı kullanarak tüm dijital varlıkları yönetmenin en akıllı, en kullanışlı ve en güçlü yolu oluyor.

Bu güçlü donanımdan yararlanan ASUS Vivobook S 15, portre modunda görüntülü görüşmeler sırasında aydınlatma ve gürültü gidermeyi geliştiren Windows Studio Efektleri ve kullanıcılar uzaklaştığında otomatik kilitleme ve geri döndüklerinde otomatik kilit açma ve kullanıcı uzağa baktığında otomatik karartma sağlayan uyarlanabilir kilit özelliğini etkinleştiren Yapay Zeka Destekli Güvenlik özellikli ASUS AiSense Kamera gibi gelişmiş özellikleri entegre ediyor.

Ayrıca, doğru gerçek zamanlı altyazılar için Canlı Altyazılar içeriyor ve Cocreator, kullanıcıların eskizleri bitmiş sanat eserlerine dönüştürmelerini sağlıyor. Bu yenilikçi teknolojiler yalnızca güvenlik ve gizliliği artırmakla kalmıyor, aynı zamanda görsel-işitsel deneyimi yükseltiyor ve yaratıcılığın kilidini açıyor.

Vivobook S 15

İnanılmaz taşınabilirlik

Zahmetsiz taşınabilirlik için tasarlanan ASUS Vivobook S 15, minimalist estetiğiyle zarafeti yeniden tanımlayan 14,7 mm ultra ince ve 1,42 kg hafif tamamen metal tasarımıyla öne çıkıyor. Birinci sınıf CNC oymalı logosu şık bir dokunuş katarken, çok yönlü konik yekpare tasarımı güç ve sağlamlık sağlıyor.

Yüksek kapasiteli 70 Wh pil, hızlı şarj desteği ve neredeyse her kaynaktan rahat şarj için ASUS USB-C® Easy Charge ile 18 saate kadar kesintisiz üretkenlik veya eğlence sunuyor.

Birinci sınıf tasarım, kullanıcıların kişiliklerine ve ruh hallerine mükemmel şekilde uyan stilleri kişiselleştirmelerine olanak tanıyan tek bölgeli RGB arkadan aydınlatmalı bir klavye içeriyor. Özel bir Copilot tuşu, kullanıcıların sadece bir saniye içinde Windows AI destekli araçlara ulaşmasını sağlıyor ve süper büyük, süper akıllı dokunmatik yüzey, zahmetsiz gezinme ve genişletilmiş bir çalışma alanı sunuyor. Kullanıcılar sezgisel hareketlerle sesi ayarlamaktan ekran parlaklığını optimize etmeye veya video oynatmayı yönetmeye kadar çeşitli görevleri sorunsuz bir şekilde kontrol edebiliyorlar.

Vivobook S 15

İnanılmaz bağlantı

Kapsamlı bir I/O bağlantı noktası setiyle donatılan ASUS Vivobook S 15, hareket halindeyken sorunsuz bağlantı için yapılandırılmış. Hızlı şarjı, 4K harici ekranları ve 40 Gbps’ye kadar veri aktarımını destekleyen iki USB4® bağlantı noktasının yanı sıra iki USB 3.2 Gen 1 Type-A bağlantı noktası, bir HDMI 2.1 bağlantı noktası, bir microSD kart okuyucu ve kullanıcı deneyimini yükseltmek için bir ses kombo jakına sahip.

Qualcomm FastConnect 7800 sistemi tarafından etkinleştirilen WiFi 7 sayesinde ASUS Vivobook S 15, WiFi 6’yı 4,8 kat geride bırakarak 5,8 Gbps’ye kadar yüksek hızlar sunuyor ve kesintisiz akış, zahmetsiz görev tamamlama ve yıldırım hızında indirme sağlıyor.

İnanılmaz görsel-işitseller

ASUS Vivobook S 15, üretkenlik, yaratıcılık veya eğlence için birinci sınıf bir görsel-işitsel deneyim sunuyor. 15.6 inçlik 3K 120 Hz ASUS Lumina OLED ekran, canlı ve gerçekçi renklerle rafine speküler vurguluyor ve olağanüstü gölge detayları sunuyor. Bu sınıfının lideri ekran, ultra geniş %89 ekran-gövde oranına, 0,2 ms tepki süresine, sinema sınıfı %100 DCI-P3 renk gamına sahip ve VESA DisplayHDR™ True Black 600 sertifikalı. Ayrıca gelişmiş göz bakımı için TÜV Rheinland sertifikalı düşük mavi ışık seviyeleri sunuyor ve ekranın kendisi, yanma riskini önemli ölçüde azaltmak için özel ASUS OLED Care sistemimiz tarafından korunur. Bu çarpıcı ekranı tamamlayan güçlü Harman Kardon sertifikalı ses sistemi, sürükleyici ve çok boyutlu Dolby Atmos ses sunuyor.

Oppo Reno11 F 5G akıllı telefon incelemesi