Vivo X80 Pro Plus kamerası ortaya çıktı

vivo x80 1

Çinli teknoloji şirketi vivo tarafından geliştirilen yeni amiral gemisi modeli, diğer bütün teknik özellikleri bir yana oldukça sıra dışı bir kamera yapısına sahip.

Vivo X80 Pro Plus kamerası ortaya çıktı. Son zamanlarda çıkarttığı birçok akıllı telefon modeliyle özellikle fiyat/performans avcılarının radarına giren vivo, yeni amiral gemisi modeliyle çok daha geniş kitlelere hitap etmek istiyor. Çinli teknoloji şirketi, bu kapsamda X80 Pro+’ı rakiplerinden ayıracak çok önemli bir tasarımsal farklılıkla geliştiriyor.

Vivo X80 Pro Plus kamerası

Bugün internete düşen bir görsel, vivo X80 Pro+’da daha önce hiçbir akıllı telefonda görünmeyen bir kamera kurgusunun olduğunu gösteriyor. Buna göre cihazın arka yüzeyinde, dikdörtgen bir yapı içerisinde konumlanmış 4 farklı lens mevcut. Bu 4 lensin 3 tanesi yuvarlak bir yapı içerisine alınmışken, periskop lens olduğu tahmin edilen dördüncü kamera ise bu alanın dışına bırakılmış.

Vivo X80 Pro Plus kamerası

Vivo X80 Pro Plus kamerası ortaya çıktı

Sızıntılarda ana kameranın 50MP olduğu bilgisine yer verilirken, ultra geniş açılı kameranın 48MP diğer iki telefoto kamerasının ise her birinin 50MP olduğu belirtiliyor. Buradan da anlaşılacağı üzere vivo, yeni amiral gemisi modelini kamera faktörüyle ön plana çıkartmak istemiş. Ancak markanın bütün önceliğini buna verdiğini söylemekte haksızlık olur.

Vivo X80 Pro Plus kamerası

Öyle ki vivo X80 Pro+’da Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti mevcut ki bu da telefonun amiral gemisi klasmanında değerlendirilmesinin en önemli sebebi. 6,78 inçlik QHD+ ekran çözünürlüğündeki paneliyle karşımıza çıkması beklenen cihazın 25 Nisan’da resmen tanıtılması bekleniyor.

Twitter değiştirilen tweetlerin eski versiyonlarını gösterecek