Vivo X23 videoda ortaya çıktı

vivo

Vivo’nun önümüzdeki günlerde resmiyet kazanması beklenen orta segmentteki yeni modeli X23, resmi bir videoda ortaya çıktı. İşte Vivo X23 hakkındaki son detaylar.

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Vivo şu aralar orta segmente hitap eden yeni bir model üzerinde çalışıyor. Aslında geçtiğimiz ay ortaya çıkan raporlarda Vivo X23’ün 20 Ağustos’ta tanıtılacağı belirtilmişti. Fakat 20 Ağustos’u geçmiş olmamıza karşın Çinli üretici yeni bir akıllı telefon tanıtmadı.

Vivo X23 işte böyle görünecek

Çinli üretici orta segmente hitap eden yeni modelini tanıtmamış olsa da bu modeli ilişkin bazı görseller ortaya çıktı. İşin ilginç yanı ise ortaya çıkan görsellerin birinci elden yani direk olarak Vivo tarafından yayınlanmış olması.

Çinli üreticinin geçtiğimiz gün paylaştığı videoda Vivo X23 modeli net bir şekilde gözler önüne seriliyor. Videodan telefon hakkında edinebileceğimiz tek bilgi ise tasarım çizgisi. Vivo X23 de aynı Essential Phone gibi uçtan uca ekran ve V şekilnde bir çentikle gelecek. Son zamanlarda V şekilde ufak çentik kullanımının arttığı da dikkatlerden kaçmıyor.

Öte yandan kısa süre önce telefon hakkında sızdırılan bilgilerde, cihazın Snapdragon 710 yonga setinden güç alacağı ve ekran altı parmak izi okuyucusu teknolojisine sahip olacağı iddia edilmişti. Şimdilik bu konuda herhangi bir gelişme yok. Dolayısıyla X23 hakkındaki detayları telefon satışa sunulduktan sonra öğreneceğiz gibi görünüyor.