Vivo X23 özellikleri kesinleşti

vivo x23 1

Vivo’nun önümüzdeki dönemde satışa sunacağı orta segmentteki yeni modelinin özellikleri netlik kazanıyor. İşte Vivo X23 özellikleri ve diğer detaylar.

Bir süredir teknoloji gündemini meşgul eden başlıklardan biri haline gelen Vivo X23, geçtiğimiz gün Geekbench testinde ortaya çıktı. Böylece telefonun özellikleri de ortaya çıkmış oldu.

Vivo X23, performans testinde ortaya çıktı

Çinli üreticinin orta segmentteki yeni modeli X23, gücünü Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 710 yonga setinden alacak. Bilindiği üzere Snapdragon 710 mimarisinde 2.0 GHz hızında Kyro 360 çekirdekleri yer alıyor. Yonga setinin GPU biriminde ise Adreno 616 bulunuyor.

Vivo telefonun RAM ve dahili depolama alanını ise kullanıcı tercihine bırakmış. Dileyenler 6GB ya da 8GB RAM’li modellerden birini tercih edebilecekler. Dahili depolama alanında da 64GB ve 128GB’lık versiyonlar mevcut.

1080 x 2340 piksel çözünürlüğünde 19.5:9 en boy oranına sahip bir ekranla gelecek olan Vivo X23, ekran altı parmak izi okuyucusu özelliğine de sahip olacak.

Vivo X23’ün Geekbench performansına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Normalde X23’ün geçtiğimiz hafta tanıtılması bekleniyordu. Fakat Vivo tarafından henüz resmi bir açıklama gelmiş değil. Çin kaynaklı sızıntılara bakacak olursak Vivo Ağustos ayı çıkmadan X23 modelini tanıtmış olacak.

İlk etapta Çin’de satışa sunulacak olan X23, sonrasında global pazarda da raflardaki yerini almış olacak. Telefonun fiyatı henüz netlik kazanmış değil.

Galaxy Note 9 nasıl üretiliyor? İşte yanıtı