vivo X23 paylaşılan görüntülerle tanıtıldı

vivo X23

vivo yeni akıllı telefonu X23’ü internet sitesinden yayınladığı görüntülerle tanıttı. vivo X23’ün tasarımı ve teknik özellikleri ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Hatırlayacağınız gibi vivo’nun akıllı asistanı Jovi birkaç gün önce ilginç bir bilgi paylaşmış ve şirketin yeni telefonunu 20 Ağustos’ta tanıtacağını açıklamıştı. Jovi’nin paylaştığı bu bilgi doğru çıktı ve vivo yeni akıllı telefonu X23’ü bugün resmen tanıttı.

vivo X23 hakkında tüm detaylar yarın açıklanacak

Şirketin resmi internet sitesinden yayınladığı görüntülerle tanıtılan X23’ün özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Yüzde 91.2’lik ekran/gövde oranıyla dikkat çeken X23, ekrana gömülü parmak izi sensörüyle geliyor. Telefonun ekranında ayrıca göz damlası şeklinde çentik bulunuyor. Telefonun arka panelinde ise süper geniş açılı çift arka kamera yer alıyor.

vivo X23

Tasarımıyla vivo V11 Pro’yu andıran X23’ün teknik özellikleri ile de V11 Pro’ya bir hayli benzemesi bekleniyor. Şirketin telefonun teknik özelliklerini, fiyatını ve çıkış tarihini yarın internet sitesi üzerinden açıklayacağını duyurdu.

ZTE Axon 9’un tanıtım tarihi belli oldu