vivo S15 bu kez de TENAA’da görüldü

vivo s15

Kısa süre önce ortaya çıkan vivo S15 bu kez de TENAA’dan sertifika alırken görüldü. Telefonun tüm teknik özellikleri belli oldu.

vivo’nun bu ay satışa sunmaya hazırlandığı yeni akıllı telefonları S15 ve S15 Pro, kısa süre önce gerekli sertifikaları alırken görülmüş, bu sayede telefonun teknik özellikleri hakkında merak edilen detaylar ortaya çıkmıştı. vivo’nun yeni telefonu bu kez de TENAA’dan sertifika alırken görüldü. TENAA tarafından paylaşılan bilgiler ile birlikte telefonun teknik özellikleri hakkında akıllarda hiçbir soru kalmamış oldu.

TENAA’da yer alan bilgilere göre vivo S15, Snapdragon 870 yonga setinden güç alan 3.2 GHz CPU’yla çalışacak.

vivo s15

Telefonun ekranı 1080p çözünürlüğünde ve 6.62 inç boyutunda. Telefonun ön yüzünde 16 megapiksellik tek kamera bulunuyor. Arka tarafta ise bizi üç lensli etkileyici bir kamera karşılıyor. 64 megapiksellik ana lense 8 ve 2 megapiksellik lensler eşlik ediyor.

12 GB RAM’e sahip telefonun depolama alanı 512 GB. Telefonda microSD hafıza kartı desteği olup olmayacağı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

TENAA’da batarya bilgisi 2290 mAh olarak görünüyor. Bu da muhtemelen bunun iki batarya hücresinden birine ait veriler olduğunu düşündürüyor. Yani anlayacağınız vivo’nun yeni telefonunun batarya kapasitesi büyük ihtimalle 4600 ila 5000 mAh arasında bir yerde olacak. Telefonun şarj etme hızı ise 80W olarak görünüyor.

vivo yeni telefonları vivo S15 ve S15 Pro’yu bu ay Çin’de satışa sunacak. Telefonların Çin dışındaki pazarlarda ne zaman satışa sunulacağı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Elon Musk Twitter kadrosunda değişiklik yapıyor