Vine Ailesi 40 Milyona Ulaştı!

Vine Ailesi 40 Milyona Ulasti

6 saniyelik videoların bir şeyler anlatabilmek için fazlasıyla yeterli olduğunu tüm dünyaya ispatlayan Vine, gün geçtikçe kullanıcı kitlesini genişletiyor.

Her geçen gün hayatımıza yeni bir sosyal platformun katılmasına alıştığımız zamanlarda, son dönemlerin en popüler platformlarından biri haline gelen Vine‘ın 40 milyon kullanıcıyı geçtiği haberi geldi.

Vine Ailesi 40 Milyona Ulasti!

Sosyal medya devi Twitter‘ın video odaklı sosyal ağı Vine‘da saniyede beş yeni video yükleniyor. Yarattığı fenomenler ile sosyal medyayı sallayan platformun 40 milyon kullanıcıya ulaşarak yeni bir döneme girdiği belirtiliyor. Statista tarafından açıklanan rapora göre, her kullanıcının tek bir 6,5 saniyelik video çekmiş olsa, bunları izlemenin 8 yıl süreceği söyleniyor. Genel olarak yoğunluğun hafta sonları yaşandığı belirtilen raporda, markalar tarafından hazırlanan videoların diğer videolara oranla yüzde 400 daha fazla paylaşılma oranına sahip.

Statista’nın raporuna göre 2016 yılında internet trafiğinin yüzde 55’ini oluşturacağı tahmin edilen videolar sayesinde Vine büyük bir paya sahip olacak.

Rainbow Six: Siege’den Yeni Trailer!