Vertu Signature Touch Ortaya Çıktı

Vertu Signature Touch Ortaya Çıktı

Lüks telefon üreticisi Vertu, yeni amiral gemisi Vertu Signature Touch modeli üzerinde çalışıyor. Vertu’nun yeni amiral gemisi Signature Tuch’ın teknik özellikleri ortaya çıkarıldı.

Lüks ve ilginç tasarımlı  telefon modelleriyle özellikle iş dünyası ve zengin kullanıcılar tarafından tercih edilen Vertu, geçtiğimiz yıllarda Android işletim sistemli modelleriyle akıllı telefon pazarına giriş yapmıştı. Constellation serisi Android işletim sistemli modeller farklı tasarımlara sahip olsa da orta seviye özellikler sunuyordu. Markanın yeni amiral gemisi olması beklenen Vertu Signature Touch modelini teknik özellikleriyse AnTuTu benchmark sonuçlarında ortaya çıktı.

Vertu Signature Touch 1

Vertu Signature Touch, RM 980 V seri numarasını kullanıyor. Signature Touch serisinin geçmişiyse 2003 yılına kadar gidiyor. Signature Touch serisi ikonik zikzak tasarımının yanı sıra üzerindeki değerli taş süslemeleriyle milyonlarca dolara çıkabilen fiyat etiketiyle dikkat çekiyor. Yeni modeldeyse  büyük bir ihtimalle tuş takımı kaldırılacak ve tamamen dokunmatik ekran kullanılacak.

 Vertu Signature Touch 2

AnTuTu benchmark sonuçlarına göre Vertu Signature Touch ‘da 1080p çözünürlüğünde ekran bulunacak ancak ekranın boyutu şuan için maalesef bilinmiyor. Ayrıca telefonda 13 mega piksel çözünürlüğünde arka kamera, 2 mega piksel çözünürlüğünde ön kamera ve 16GB dahili depolama alanı bulunacak. Android 4.4.2 KitKat işletim sistemini kullanacak olan Vertu Signature Touch’da, Qualcomm Snapdragon 800 çip seti ve 2GB Ram görev yapacak. Test sonuçlarına göre Signature Touch, HTC One M8, Galaxy S5 ve Xperia Z2’nin gerisinde kalırken, LG Nexus 5’in üzerinde yer alıyor. 

Vertu Signature Touch 3

Motorola Moto E,Hindistan’da Rekor Kırdı