Valve Üst Kalite VR Başlığı Sunacak!

Valve Ust Kalite VR Basligi Sunacak

Valve ile HTC’nin üzerinde çalıştığı Vive isimli sanal gerçeklik başlığını üst kalite olarak kullanıcılara sunacağı belirtildi.

Söz konusu sanal gerçeklik cihazının üst kalite olacağı ve bundan dolayı yüksek fiyatlı bir ürün olarak piyasaya sürüleceği açıklandı.

Valve Ust Kalite VR Basligi Sunacak!

MCV’ye konuşan HTC pazarlama şefi Jeff Gattis, “Dünyanın gördüğü en kaliteli VR deneyimini sunmak istiyoruz. Bunu pazarlama tekniği olarak söylemiyorum, Vive’ın pazardaki konumunu belirtmek için söylüyorum. Üst klasmanda olacak.” İfadelerini kullandı.

Stratejik açıdan baktığımızda, fiyatının yüksek olması anlamına gelse bile üst kaliteden başlamak bizim için doğru hareket olacak. VR pazarı büyüdükçe fiyatlar zaten kendiliğinden düşecektir.” şeklinde açıklamasına devam eden Gattis, firmaların yolun sonunda hedeflenen kullanıcı sayılarına ulaşabilmek için fiyat düşürmeleri gerekeceğininde altını çizdi.

Valve ortaklığında çıkacak olan HTC Re Vive, 2015 yılında piyasaya sürüleceği onaylanan tek sanal gerçeklik başlığı olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Ayrıca HTC’nin video oyunları dışında pek çok uygulama için de görüşmeler yaptığını belirtmekte fayda var.

BTK’dan Önemli Virüs Uyarısı!