VALORANT’IN EN YENİ AJANI CLOVE İLE ÖLÜMSÜZLÜĞÜ KUCAKLA

Clove

Riot Games ve VALORANT, ajan kadrosuna katılan yeni Kontrol Uzmanı Clove’u bugün duyurdu. İskoç ajan  muziplikleriyle hem çatışma sırasında hem de ölümden sonra sürekli ortalığı karıştırıyor.

Ölüm nedir bilmeyen bu genç ajanın mezarından çıkıp gelerek düşmanlarının başına bela olması daima an meselesi. Clove‘un yetenekleri şu şekilde:

Clove

Katakulli (E)

Savaş meydanını görmek için KUŞAN. Clove’un duman bulutlarının düşeceği konumları belirlemek için ATEŞ ET. Seçili alanlarda görüş engelleyen duman bulutları oluşturmak için ALT. ATIŞ ile onayla.  Bu yeteneği öldükten sonra da kullanabilir.

İşgüzar (Q)

Bir ölümsüzlük özü parçası KUŞAN. Parçayı fırlatmak için ATEŞ ET. Fırlattığın parça kısa bir gecikmenin ardından patlayarak etki alanında kalan tüm hedeflere geçici Çürüme uygular.

Dinçleştirici Özüt (C)

Ajan’ın öldürdüğü veya hasar vererek asist aldığı düşmanın yaşam enerjisini ANINDA çekerek hız ve geçici can kazan.

Daha Ölmedik (X / Ulti)

Öldükten sonra hayata dönmek için ETKİNLEŞTİR. Clove hayata döndükten sonra belirli bir süre içerisinde bir skor veya hasar yoluyla asist almazsa ölür.

Bölüm 08 Kısım 02 6 Mart’ta başladı ve lav ile kargaşaya hükmeden kadim varlıklardan esinlenilen Felaketin Kalbi Koleksiyonu’nu oyuncularla buluşturdu. Felaketin Kalbi Koleksiyonu; Vandal, Phantom, Spectre, Shorty ve yeni çifte kılıç Felaketin Bıçakları kaplamalarından oluşuyor. Aynı zamanda içinde Renk Deryası Sheriff, İğnekabuk Kılıç ve Sevgilerimle spreyi gibi içeriklerin bulunduğu yepyeni bir Savaş Bileti de oyuna eklendi.

GTA 6 İçin Gün Sayanlara Kötü Haber