VAIO Akıllı Telefon Alanına Giriyor

Sony Vaio Laptoplari Topluyor

Geçtiğimiz aylarda Sony bünyesinden ayrılan Japon bilgisayar üreticisi VAIO akıllı telefon alanındaki ilk ürününü CES 2015 kapsamında görücüye çıkarabilir.

Son yıllarda düşüşe geçen bilgisayar alanından çıkarak mobil cihazlara ağırlık vermek isteyen Japon teknoloji devi Sony’nin bünyesinde yer alan VAIO’yu bu yılın başında yatırım firması Japan Industrial Partners’a satması VAIO’un bir süre geri planda kalmasına neden olmuş olsa da, firma beklenen geri dönüşü yapmaya artık hazır görünüyor. Japon bilgisayar üreticisi henüz resmi bir açıklama yapmamış olsa da, VAIO akıllı telefon hakkında ilk detaylar gün yüzüne çıktı.

Sony, Vaio Laptoplari Topluyor!

Sony’den ayrılmasının ardından piyasaya sürdüğü VAIO Pro ve VAIO Fit’le istediği başarıyı yakalayamayan firmanın akıllı telefon alanıa girmek için çalışmalara bir süre önce başladığı ve bu alandaki ilk ürününü önümüzdeki günlerde Las Vegas’ta düzenlenecek olan Consumer Electronics Show 2015 kapsamında resmi olarak tanıtacağı belirtiliyor. Japan Communications ortaklığında geliştirilen VAIO akıllı telefon hakkında bilinenler oldukça kısıtlı olsa da, telefonun Android işletim sistemiyle çalışacağı ve orta seviye bir cihaz olacağı belirtiliyor.

Android Uygulamaları Windows 10’a Taşınabilir