VAIO Akıllı Telefon Pazarında Sony’e Rakip Olacak

VAIO akıllı telefon

Geçtiğimiz günlerde ilk akıllı telefonunu piyasaya süren VAIO’nun akıllı telefon pazarında Sony’e sağlam bir rakip olmayı planladığı ortaya çıktı.

Akıllı telefon pazarına odaklanmak isteyen Sony tarafından geçtiğimiz yıl Japan Industrial Partners firmasına satılan Japon bilgisayar üreticisi VAIO, akıllı telefon pazarına girmek için ilk adımları attı ve ilk akıllı telefononu geçtiğimiz günlerde piyasaya sürdü. Panasonic Eluga U2’nin VAIO markasını taşıyan yenilenmiş bir versiyonu olarak görülen bu telefonun kullanıcılar tarafından nasıl bir ilgiyle karşılanacağı henüz bilinmiyor olsa da, VAIO şimdiden yeni akıllı telefonlar üzerinde çalışmaya başlamış gibi görünüyor.

VAIO_akıllı_telefon

VAIO‘ya yakın kaynaklar tarafından paylaşılan yeni bilgiler, Japon bilgisayar üreticisini bünyesinde barındıran Japan Industrial Partners’ın akıllı telefon pazarında etkiliğini arttırmak istediğini ve VAIO’nun önümüzdeki dönemde Sony’e ciddi bir rakip olabileceğini gün yüzüne çıkardı.

Akıllı telefon pazarındaki ilk ürünü pek de etkileyici olmayan VAIO‘nun Sony gibi bir teknoloji devine rakip olması bundan birkaç yıl öncesine kadar imkansız olarak görülecek olsa da, Sony’nin son dönemde akıllı telefon pazarında istediği başarıy elde edemediği göz önüne alındığında bu durum artık pek de imkansız görünmüyor.

Microsoft Cyanogen’e Yatırım Yapmayacak