Uzman eşliğinde cinsel kasetlerini izlediler! Bu program konuşulur

Uzman eşliğinde cinsel kasetlerini izlediler! Bu program konuşulur

Artık yayın akışları arasında ciddi bir rekabet söz konusu. Böyle olunca da değişik konseptler ortaya çıkıyor. Bu programda da uzman eşliğinde cinsel kasetlerini izlediler. İşte detaylar.

Yeni bir Discovery+ belgesel dizisi oldukça ilgi çekti. Uzman eşliğinde seks kasetlerini izleyen çiftlerin katıldığı program sosyal medyada olay oldu. 19 Ağustos’ta gösterime girecek olan “Good Sex”, çiftleri en mahrem anlarını filme almaya ve ardından nerede yanlış yaptıklarını görmek için bir koçla incelemeye davet ediyor. Seyirciye, çiftin en özel yerleri bulanıklaştırılarak görüntülerin parçaları gösteriliyor. Gösterinin merkezinde, 30’lu yaşlarında Caitlin V tarafından kullanılan bir seks koçu olan Caitlin V. Neal var.

Uzman eşliğinde cinsel kasetlerini izlediler! Bu program konuşulur

Meslek seçimi sorulduğunda uzman koç “Konuşmaya dayalı koçluk seansları yaptığımızda, insanlardan ifade etme yeteneğimizin çok ötesinde bir şeyi kelimelerle tanımlamalarını istiyorum” dedi. Görüşmeden önce danışanlardan yatak odalarına kameralar kurmaları ve seks yapmaları isteniyor. Ardından uzman eşliğinde izlenen video üzerine ilişki analizi yapılıyor. Uzman konuyla ilgili olarak “Amacım onlardan bilgi almak için tarafsız ve şefkatli bir üs bulmak” dedi. “İnsanların kendi özel hayatlarında yaşadıkları her şeyin normal olduğu ve bir umut olduğu duygusunu hissetmelerini istiyorum. Yardım istemek sorun değil.” ifadelerini kullandı. Söz konusu yapım kısa sürede sosyal medyada da ilgi topladı. Ancak söz konusu program henüz ülkemizde yayınlanmıyor.

Adidas RPT-02 SOL kablosuz kulaklıkları 23 Ağustos’da piyasaya sürülecek