Unutmaya başladığımız telefon türleri!

eski cep telefonlari

#İŞBİRLİĞİ

2007 yılında başlayan akıllı telefon devrimi ile birlikte artık telefon kullanma alışkanlıklarımız kökten değişti. Yavaş yavaş 10. yılına yaklaştığımız akıllı telefonlar sebebiyle bazı telefon türlerini unuttuk. Akıllı telefonlar çıkmadan önce piyasada yer alan en popüler telefon türleri galerimizde.

eski-cep-telefonlari

Dokunmatik ekranlar, nabız ölçen sensörler, parmak izi okuma teknolojileri derken eski telefonları tamamen unuttuğumuzu hiç düşündünüz mü? Bundan 10 yıl önce piyasada bulabileceğiniz bazı havalı telefon türleri vardı. Ancak artık hepsini unuttuk. Üreticiler tüm imkanlarıyla tamamı dokunmatik ekranlı modellere ağırlık verdi. Biraz nostalji yapmak istiyorsanız, sizi ilerleyen sayfalarımıza davet ediyoruz. Mutlaka hatırlayacağınız modeller ile eskiye kısaca gözatabiliriz.

İlerleyen sayfalarda akıllı telefonlara geçişten önce kullandığımız ve popüler olan telefon türlerini bulabilirsiniz. Galerimizde ilerlemek için görsellere tıklamanız yeterli. Eğer eklemek istediğiniz bir telefon varsa, yorumlar bölümünde belirtebilirsiniz.