Ulefone Armor 10 5G tank delmeye geliyor

Ulefone Armor 10 5G

Dayanıklı yapısı ile ünlü olan Ulefone bugün tank delen 5G destekli Ulefone Armor 10 5G modelini tanıttı. İşte dünyanın en sağlam 5G’si.

5G ağlarının yaygınlaşmasıyla mobil hayatımız şüphesiz büyük ölçüde değişecek. Bugün ise, 5G artık sağlam telefon kategorisine bile geldi. Dünyanın en sağlam 5G’li telefonu olan Ulefone Armor 10 5G bugün tanıtıldı. Bu telefon yalnızca sağlamlık ihtiyaçlarınızı karşılamakla kalmaz, aynı zamanda size 5G dönemi için daha güçlü bir performans ve daha hızlı internet sağlıyor.

Telefon, 7nm MediaTek Dimensity 800 5G yonga seti ve 8GB RAM ve 128GB depolama kombinasyonu ile geliyor. Ana kamerası 64MP olan telefonda AI destekli dörtlü kamera kurulumu yer alıyor.

6.67 inç büyüklüğünde ekran ile gelen telefonda 15W şarj destekli 5.800 mAh kapasiteli batarya bulunuyor.

OPPO yeni ürünleri ile karşımıza çıktı

Armor 10 5G, sağlam nitelikleri gerçekten kanıtlamak için IP68 / 69K su geçirmez, toz geçirmez ve düşmeye dayanıklı sertifika yer alıyor. Ayrıca bonus olarak telefon aşırı sıcaklıklara dayanabiliyor.

Ulefone’un yeni 5G destekli telefonu tüm sağlam modeller için yeni kulak için 5G amacına öncülük edecek. Telefonun oldukça uygun bir fiyatla Kasım ayı sonunda resmi olarak satışa çıkması bekleniyor.

Sağlamlık konusunda eline su döktürmeyen Ulefone, bu modeli sayesinde özellikle arazide çalışanların işlerini çok kolaylaştıracak. 5G’si sayesinde arazide toplanan verileri anında yükleme imkanı sunacak olan telefon, sektörde bir devrim yaratabilir.