Uçtan uca ekranlı Vivo X27 tanıtıldı!

vivo

Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan Vivo, uçtan uca ekrana sahip yeni modelini tanıttı. İşte Vivo X27 özellikleri ve fiyatı.

2019’la birlikte orta segmentteki modeller de tasarım anlamında çağ atladı. Geçtiğimiz yıl yani 2018’de orta segmentte bulunan modellerin çerçeveleri, üst segmente göre daha kalındı. 2019’la birlikte orta segmentteki modellerde tasarım anlamında beklentileri karşılayabilecek seviyelere yükseldi.

Geçtiğimiz yıl ortaya çıkmaya başlayan uçtan uca ekranlı, çentiksiz modelleri sadece üst segmentte görebiliyorduk. Şimdilerde ise orta segmentte yer alan modellerde de bahse konu tasarımlara rastlamak mümkün. Nitekim bu tasarıma sahip modellerden birisi de Vivo X27.

Uygun fiyatlı Vivo X27 tanıtıldı!

Vivo X27, 6.39 inç boyutunda AMOLED ekranla geliyor. Bu ekran bir uçtan diğer uca kadar uzanıyor ve herhangi bir çentik ya da delikle bölünmüyor.

Vivo yeni modelinde sürgülü bir ön kamera kullanmayı tercih etmiş. Telefonun ön kamerası kasa içerisinde bulunuyor ve kullanım esnasında açılıyor.

İki farklı versiyon olarak üretilen Vivo X27, kullanıcı tercihine göre Snapdragon 710 ya da Snapdragon 675 yonga setinden güç alıyor. Sistemini 8GB RAM ile destekleyen telefon 256GB’lık dahili depolama alanıyla da dikkat çekiyor.

Ekran Resmi 2019 03 19 13.53.22

4000 mAh kapasitesine sahip ortalamanın üzerinde bir bataryadan beslenen VivoX27, 48MP + 13MP + 5MP’lik üçlü kamera modülünden oluşan bir ana kameraya sahip. Telefonun ön kamerası ise 16MP.

Ekran altı parmak izi okuyucusu özelliğine de sahip olan modelin, hangi pazarlarda satışa sunulacağı ise tam olarak netleşmiş değil.

Xiaomi’den 100 dolarlık telefon; Redmi 7