Uçak motoru havada parçalandı! İşte korkunç anlar

Airbustan sesten 4 kat hizli ucak

Amerika’da korku filmlerini aratmayan sahneler yaşandı. Denver – Honolulu seferini gerçekleştiren uçağın motoru parçalandı. Uçak motoru havada parçalandı!

Amerika’da gerilim filmlerinde yaşanacak bir olay meydana geldi. Denver – Honolulu seferini gerçekleştiren Boeing 777 model bir uçak havadayken birden alev aldı. Bu sırada uçağın motorunun yandığı ve parçalandığı anlar yerleşim yeri sakinlerince kayda alındı.

Acil koduyla hemen en yakındaki havalimanına inen uçakta zarar gören kimse olmadı. Neyse ki uçak parçalarının düştüğü alanda da kimse yaralanmadı.

Ucak motoru havadayken parcalandi

Uçağın motorunun neden alev alıp parçalandığı ise şimdilik bilinmiyor. Dilerseniz bu korku dolu anlara aşağıda paylaşılan tweet üzerinden göz atabilirsiniz.

Uçak motoru havada parçalandı! İşte korkunç anlar

Gerçekten de yaşananlar gerilim filmlerini andırmayacak türden. Herhalde uçak yolculuklarında en son istenen şey motorlardan birinin patlayıp, parçalandığını ilk elden izlemektir.

Bu arada hala en güvenli yolculuk türünün uçak yolculukları olduğunu da belirtmemiz gerekiyor. Malum uçak yolculuklarında yaşanan kazalar hala yok denecek kadar az. O yüzden bu tarz ender aksilikler uçak korkunuzu depreştirmesin.

Sıfır Volkswagen Polo fiyatları düştü! İşte size son fırsat!