Uber bu sonbaharda önemli bir değişiklik yapacak

Uber bu sonbaharda önemli bir değişiklik yapacak

Uber, ücretsiz programını sonlandırıyor. The Verge tarafından tespit edilen bir destek sayfasında şirket, 1 Kasım’da Uber Rewards’u kapatacağını söyledi. İşte konuyla ilgili tüm detaylar.

Kullanıcıların puan kazanmak için Ağustos ayının sonuna kadar süreleri var ve ödülleri kullanmak için son gün 31 Ekim’e düşüyor. Uber sisteminde önemli değişiklikler yapması gerektiğini ve bu programın sonlanmasının da onlardan biri olduğunu duyurdu. 2018’de duyurulan Rewards, müşterilere her şirket ve şirketin Eats işleminde puan kazanma fırsatı verdi. Programın dört üyelik seviyesi var ve üyeler her aşamada yeni avantajların kilidini açabiliyor. Platin seviye, örneğin, havaalanlarında fiyat artışlarına ve öncelikli alımlara karşı korumayı içeriyor. Uber, Rewards için doğrudan bir değiştirme sunmayacak. Bunun yerine şirket, ücretli One üyelik programını tanıtmayı planlıyor. Aylık 10 ABD doları hizmet, ücretsiz Eats teslimatları ve en iyi şirket sürücülerinden yüzde beş indirim gibi avantajlarla birlikte gelecek.

Uber bu sonbaharda önemli bir değişiklik yapacak

Şirket, kapatma hakkında e-postada “Şirketin Rewards programının bir parçası olduğunuz için teşekkür ederiz” dedi. “Harika bir yolculuktu, ancak odağımızı yeni Uber One üyelik programımıza kaydırdığımız için Ödülleri yakında bitirmeye karar verdik.” Şirket, mevcut Ödül kullanıcılarına ücretsiz bir aylık deneme süresi verecek. Bu süre sona erdiğinde, programla ilişkili avantajların devam etmesini istiyorsanız abone olmanız gerekecek. Şirket yaptığı duyuruya göre her bölgede bu programı sonlandıracak.

No More Ransom 1,5 milyon kişiye yardımcı oldu