Twitter yakın arkadaşlarla sınırlandırılan tweetleri test ediyor

Twitter ortak tweet özelliği

Gelecekte tüm takipçilerinize (veya herkese) tweet atmanız gerekmeyebilir. Twitter, tweet’leri 150 kişiye kadar olan bir grupla sınırlamanıza izin veren bir “Çember” özelliğini test ediyor. İşte detaylar.

Bu, Instagram’ın Yakın Arkadaşları özelliğine oldukça benzeyen bir özellik. Twitter bu konularda diğer platformlara kıyasla hep daha geç geliyor. Uzun süredir istenen bu belirli kişiler ile sınırlanan tweetler özelliği kullanıcıların hayatını kolaylaştıracaktır. Şirket, yeni özellik Circle’ın dünya çapındaki Android, iOS ve web kullanıcılarının “küçük bir grubu” için zaten mevcut olduğunu söyledi. Şirketin testi daha geniş bir kitleye genişletip genişletemeyeceği henüz belli değil, ancak bu muhtemelen geri bildirime bağlı olacak.

Twitter yakın arkadaşlarla sınırlandırılan tweetleri test ediyor

Circle, kimlerin yanıt verebileceğini kısıtlama seçeneği de dahil olmak üzere, Twitter gönderilerinin erişimini kontrol etmeyi amaçlayan bir dizi özelliğe ek olarak geliyor. Twitter’ın Instagram ve içerik paylaşımı konusunda daha seçici olmanızı sağlayan diğer hizmetlerle rekabet etmesine yardımcı olabilir ve doğrudan mesajlara veya küçük bir takipçi listesine başvurmadan gizliliğinizi korumanıza yardımcı olabilir. Circle olarak isimlendirilecek olan özellik sayesinde artık sadece belirli bir kitleye özel olarak fikirlerinizi paylaşmanız mümkün olacak. Söz konusu özellik bir çok tweet floodunda boğulan insanların kendini daha rahat ve özgür hissetmesine yardım edecektir. Fikirlerinizi sadece belirli insanlarla paylaşmak çoğu açıdan kolaylık sağlayabileceği gibi gereksiz fikirlerden ve yorumlardan da kurtulmanıza yardım edebilir.

TCL Gizlilik Görüntüleme Teknolojisini ortaya çıkardı