Twitter kullanışlı yeni özelliğini duyurdu

Twitter kullanışlı yeni özelliğini duyurdu

Twitter, platformun 280 karakter sınırı ile sınırlanmadan uzun biçimli içerik paylaşmak isteyen kişilere yönelik olarak bu yılın başlarında e-posta haber bülteni hizmeti Revue’yi satın almıştı. Şimdi, yeni entegre edilen hizmet bir güncelleme alıyor. İşte detaylar.

Revue, bir tweet’te, kullanıcıların artık sadece bir Tweet’teki bağlantıya tıklayarak bir bültene abone olabileceğini açıkladı. Bir kullanıcının e-posta adresi Twitter hesabına bağlıysa, artık e-posta doğrulaması gerekmeden tek bir tıklamayla abone olabilecek. Revue, özelliğin şu anda masaüstü ve web’de Revue kullanıcıları tarafından kullanılabileceğini, ancak yakın gelecekte Android ve iOS’a ulaşacağını belirtiyor. Bu özellik, Twitter’ın Ağustos ayında kullanıcı profillerinde bir bülten aboneliği düğmesini test etmesinden sonra geldi.  Revue, Twitter’ın arayüzünde daha da yerleşik hale geldiğinden, içerik oluşturucular, rahatlığı ve tweet’leri ile profillerine sorunsuz bir şekilde entegre olması sayesinde Revue’yi kullanmaya daha meyilli olabilirler. Özellik devrimsel nitelikte olmasa da Twitter’ın ciddi kullanıcılarını memnun edecek niteliklere sahip diyebiliriz.

Twitter kullanışlı yeni özelliğini duyurdu

Bugünden itibaren Revue yazarlarının Twitter takipçilerini haber bülteni abonelerine dönüştürmek için başka bir aracı olacak. Artık, haber bülteninizi tweetlediğinizde, okuyucular tweet’in içine yerleştirilmiş bir abone ol düğmesi görecekler. Bülteninizin tek tek sayılarını paylaştığınızda, başka herhangi bir web sitesindeki bir makaleyi paylaşmış gibi görünecekler. Yalnızca biri makaleye tıkladığında, zaman tüneline döndüğünde abone düğmesini de görecek.

Twitter algoritması hakkında tartışma yaratacak bir gerçek daha ortaya çıktı