Twitter, işletmeler için profesyonel profilleri test ediyor

Twitter, işletmeler için profesyonel profilleri test ediyor

Twitter, potansiyel müşteriler tarafından daha fazla bilgi almalarını sağlayan işletmeler için yeniden tasarlanan profilleri test etmeye başladı. Twitter Business hesabı “Profesyonel Profiller” in lansmanını duyurdu ve nasıl görüneceğini gösteren bir fotoğraf yayınladı.

Resmi medya platformu Twitter, işletmeler ve markalar için kullanışlı bir araç olmak için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Sosyal medya platformu bu konuda kararlı bir adım daha attı. Twitter, özel olarak iş kullanımıyla uyumlu özel araçlara ve özelliklere sahip olacak yeni ‘Profesyonel Profilleri’nin canlı bir testini resmen başlattı.

Twitter, işletmeler için profesyonel profilleri test ediyor

Profesyonel profiller, hala sahibinin web sitesini ve takip eden / takipçi sayısını gösteriyor, ancak şimdi aynı zamanda Facebook’unkine benzer bir “Hakkında” bölümü de içerecek. Sosyal ağ, işletmelerin adres bilgilerini bir harita ve çalışma saatlerini de içeren Hakkında bölümüne taşıdı. Alt kısımda, potansiyel müşteriler kuruluşun konumuna yol tarifi almak için bir düğmeye basabilecek ve sahiplerle doğrudan Twitter üzerinden iletişim kurabilecek. Şirket, yeni profil türünün işletmelerin, kâr amacı gütmeyen kuruluşların, yayıncıların, yaratıcıların ve Twitter’ı iş için kullanan herkesin müşterilerin görmesini istedikleri belirli bilgileri görüntülemesine izin vereceğini söylüyor. İnsanların yerel işletmeleri ziyaret etmelerini kolaylaştırmaya ve dolayısıyla küçük dükkanların pandemi sırasında kaybetmiş olabilecekleri işi yeniden kazanmalarına yardımcı olabilir. Sosyal ağın ürün lideri Kayvon Beykpour, bunun sadece başlangıç ​​olduğunu söyledi. Web sitesi, işletme sahiplerinin gelecekte başka tür bilgiler eklemesine izin verecek. Twitter, ABD’de küçük bir işletme sahibi havuzuyla Profesyonel Profilleri test etmeye başladı. Ancak önümüzdeki aylarda bu özelliğe erişimi daha fazla hesaba sunacak.

Steam 23 oyunu müthiş indirimle 66TL’ye satıyor!