Twitter, Google hesabınızla giriş yapmanıza izin verecek

twitter

Android kullanıcıları, bir Android cihaz aracılığıyla Twitter uygulamasına girerken yeni bir seçeneğe daha sahip olacak. Sosyal medya devi yakında uygulamasına Google hesabınızdan giriş yapmanıza izin veren bir özellik sunuyor.

9to5Google’a göre, Android için Twitter Beta sürümü artık Google’ın oturum açma özelliğini kullanarak Twitter hesabınızda oturum açmanıza olanak tanıyacak. Bir çok açıdan kolaylık sağlayan bu özellik uygulama için biraz geç geldi diyebiliriz. Google hesabınız ile oturum açmak parolanızı unutsanız da kolayca uygulamaya erişebilmeniz anlamına geliyor.

twitter

Sosyal medya platformu iOS üzerinden Apple hesabınızla oturum açmanıza izin veriyordu. Google versiyonunun gelmesi oldukça gecikti, ancak nihayet kullanıcılar bu özelliğe kavuştuç. Temel olarak, bu, adınız ve e-posta adresiniz gibi temel bilgileri doldurma gereğini ortadan kaldırarak mevcut bilgilerinizle oturum açmanıza veya bir hesap oluşturmanıza olanak tanıyacak ve şifre gereksinimini ortadan kaldırır.

Twitter hesabınıza Google hesabınızla bağlanabileceksiniz

Halihazırda bir Twitter hesabınız yoksa, yeni bir hesap oluşturmak için Google oturum açma seçeneğini de kullanabilirsiniz. Google Play Store üzerinden TwitterBeta’ya kaydolanlar için bir Google hesabıyla oturum açma seçeneği şu anda Twitter sürüm 9.3.0-beta.04’te yayında. Sosyal medya devi şu sıralar platformunda farklı özellikler deniyor ve uygulamasını geliştirmeye çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde uygulama Clubhouse benzeri ses odalarından meydana gelen Spaces özelliğini sunmuştu. Uygulama geçtiğimiz günlerde Fleets özelliğini de kaldırdı. Tiktok’un sosyal medya platformlarında yaşadığı yükseliş tüm platformlar arasında rekabeti oldukça artırdı diyebiliriz.