Twitter Flipboard’u Satın Alacak

flipboardoın

Sosyal medyada ve web sitelerinde ki içerikleri dergi formatından kullanıcılarına sunan iOS ve Android uygulaması olan Flipboard’u Twitter satın alacak.

 

Twitter son dönemlerde satın alma konularıyla gündemden düşmüyor. Bu sefer de sosyal medya ve web sitesi içeriklerini bir dergi formatında kullanıcılara sunan Flipboard‘u satın alacak dedikoduları ortaya çıktı. Re/code’un haberine göre Twitter bu satın alma işlemi işlemlere başladı bile. Hatta şirket Flipboard için bir milyar doları gözden bile çıkardı. İnternet haber sitesi Re/code’a göre Twitter satış bedelini hisseler üzerinden ödemek istiyor. Ayrıca Flipboard’un doğrudan bir şekilde Twitter’ında işine yaramayacağı dile getiriliyor.

flipboard
Twitter’da 2010-2012 yılları arasında görev yapan Mike McCue, Flipboard‘un kurucusu olduğu için McCue’yi tekrardan Twitter bünyesine katmak gibi bir amaç olduğuda düşünülmekte. Geçen yıl McCue’nin kuruculuğunu yaptığı Flipboard’un tam 800 milyon kullanıcısı vardı.Ancak uygulamanın büyümesi son zamanlarda yavaşladı.

Periscope Artık Android’de!