Twitter bünyesinde büyük değişiklik!

Twitter bünyesinde büyük değişiklik!

Twitter, eski güvenlik başkanının şirketi gevşek güvenlik ve bot sorunlarıyla suçlamasının ardından organizasyonunda büyük bir değişiklik yapılıyor. İşte tüm detaylar.

Reuters’e göre Twitter, web sitesindeki yanlış bilgileri ve zararlı içerikleri engellemekle görevli sağlık deneyimi ekibini hizmet ekibiyle birleştiriyor. Birlikte, birleşik grup Sağlık Ürünleri ve Hizmetleri (HPS) olarak adlandırılacaklar. Grup, Haziran ayında şirkete katılan ve daha önce Amazon ve Google için çalışmış olan Ella Irwin tarafından yönetilecek. Reuters, Irwin’in personele HPS’nin projelerine “öncelik verdiğini” bildiren bir not gönderdiğini söyledi. Irwin’in yazdığına göre, “Belirli sorunlara odaklanacak, tek bir ekip olarak birlikte çalışacak ve artık silolarda faaliyet göstermeyecek ekiplere ihtiyacımız var.” ifadeleri yer aldı.

Twitter bünyesinde büyük değişiklik!

Reuters’e gönderilen bir açıklamada, bir Twitter sözcüsü, görev değişikliğinin devam eden taahhüdünü yansıttığını” söyledi. Bu iki ekibi birleştirmek, ileride tüm önemli rollerin yerine getirilmesini sağlamanın en iyi yolu olabilir.  Twitter CEO’su Parag Agrawal, çalışanlara gönderdiği bir e-postada şirketi savundu. Suçlamalara karşı “tutarsızlıklar ve yanlışlıklarla dolu yanlış bir anlatı” olduklarını ifade etti. Son dönemlerde şirketin başı ciddi anlamda botlar ve spam hesaplarla derde girdi diyebiliriz. Tesla CEO’su da platformu satın alma planlarından bot hesaplardaki sahtelik yüzünden vazgeçtiğini ifade etmişti. Bu kapsamda çalışmalarını artıran şirket artık daha fazla yanlış anlaşılma yaşamamayı hedefliyor.

Knights of the Old Republic için beklenen haber geldi