Twitter beklenen özelliği sundu: Artık gizli saklı yok

Google Pixel Watch yeni güncellemesi sayesinde adeta seviye atladı

Twitter uzun süredir bir çok değişimden geçiyor. Şirket şimdi kullanıcılarını memnun edecek yeni bir özellik sundu. İşte detaylar.

Sosyal medya gönderilerinizi kaydeden insanlarla gurur duyuyorsanız Twitter egonuzu daha da şişirecek bir özellik sundu. Sosyal ağ, iOS uygulamasına bir yer imi sayacı ekledi. Beğeni, alıntı ve retweet sayılarına benzer şekilde, belirli bir tweet’i kaç kişinin daha sonra bakmak için kaydettiğini artık görebileceksiniz ileceksiniz. Şirket, özelliğin ne zaman Android’e veya web’e gelebileceğinden bahsetmedi.

Twitter beklenen özelliği sundu: Artık gizli saklı yok

Platformda  kullanıcılar, tweet’lerinin popüler olup olmadığını görebiliyor, ancak belirli bir gönderiye kimin yer işareti koyduğunu tam olarak bilemiyorlardı. Artık kullanıcılar kaç kişinin tweetlerini kaydettiğini görebilecek. Böylece özellikle şirket hesaplarına sahip olan insanlar paylaştıkları tweetlerin işe yarayıp yaramadığı ile ilgili fikir sahibi olbilecek. Bu da, daha geniş bir kitleye ulaşmak için içeriği iyileştirmenize yardımcı olabilir.

Ekleme, bir çok özelliğin ardından Twitter’da yapılan birkaç yükseltme ile birlikt geldi. Bununla birlikte, hizmet son zamanlarda iki faktörlü kimlik doğrulama için bir ödeme duvarı ile ilgili çalışıyor. Şirket yeni özellikler sunarak platformdaki deneyimi daha iyiye taşımak için elinden geleni yapıyor diyebiliriz. Bu kapsamda daha farklı özelliklerin de duyurulması bekleniyor. Şirket yer imleci özelliğini sundu ancak ilgi görüp görmeyeceğini zamanla anlayacağız. Bu kapsamda daha fazla özellik de yakında eklenecek.

Galaxy S23 Ultra batarya kullanım süresi, dosta güven düşmana korku veriyor