Twitch’te şuraya da küçük yeşil ağaçcıklar ve şirin mavi bir dere çizecekler

wgpge5ttkidh1t2lpqzs1

Twitch, daha fazla kullanıcı çekebilmek adına çok ilginç bir promosyona başlıyor: Bob Ross’ın Resim dersleri.

 

1980’li yıllarda yayınlanmaya başlayan ve ressam Bob Ross’un şirin tavrı ile ünlenen, milyonlarca insanı ekran başına bağlayan Bob Ross’un Resim Sevinci programı, bundan sonra her pazartesi sabah 3’ten 9.30’a kadar (Pasifik Standart Saat Dilimi’ne göre) sürekli yayınlanacak. Bu da Türkiye’de öğlen birden akşam sekize kadar olan süreye denk gelecek. Yani her Pazartesi günü öğlen 1’den akşam 8.30’a kadar Bob Ross’un resim derslerini, elbette İngilizce olarak, Twitch üzerinden tekrar seyredebileceğiz.wgpge5ttkidh1t2lpqzs[1]

Twitch bu kampanyası ile, YouTube gibi rakiplerine karşı daha fazla farkındalık yaratarak, gençleri ve oyun severleri servisi keşfetmeye teşvik etmeyi umuyor. Bob Ross ise, 80’li yıllarda hazırladığı resim dersleri programları ile bugün dahi büyük bir ilgiyle izleniyor. “Tualin şu köşesine küçük yaramaz martılar çizelim, bu köşeye de sıcak bir kahverengi ile biraz hayat katalım,” gibi ifadeleri ile resim yapmayı büyük kitlelere sevdiren kişi olarak tanınan 1942 doğumlu Bob Ross ise 1995 yılında vefat ettiğinde tüm dünyada hayranları büyük üzüntü yaşamıştı.

Twitch’in ilgili kanalında şu anda Bob Ross’un ünlü tualini andıran bir görüntü ve üzerinde İngilizce olarak “takipte kalın” ifadeleri izlenebiliyor.

Haftanın en iyi iOS ve Android oyunları – 11