Twitch sonunda Switch’e geliyor

Twitch, izleyicilere sohbetin açılması için yeni bir kural getiriyor

Son dönemde ismi skandallarla anılan Twitch sonunda Switch platformunda da boy gösterecek. İşte detaylar.

Twitch sonunda Switch’e geliyor. Oyun yayıncılarına özel bir platform olarak geliştirilen Twitch yıllar içerisinde farklı bir formata büründü. Hali hazırda Twitch üzerinde her türden yayına rastlamak mümkün. Fakat Twitch’in özünün hala oyun teması üzerine kurulu olduğunu söyleyebiliriz. Yeni çıkan hemen her oyunu Twitch üzerinde bulup izlemeniz mümkün. Burada hangi yayıncıyı seçeceğiniz ise tamamen size kalmış durumda.

Az çok oyun gündemini takip edenlerin de bildiği üzere son dönemde Twitch ismi sıklıkla skandallara konu oluyor. Son olarak Twitch üzerinden kaçak kredi kartları ile bit geliri elde edenlere tanıklık etmiştik. Bununla eş zamanlı olarak ameliyatım var diyerek yayın açan yalancı yayıncılara da denk geldik.

Dolayısıyla son günlerde Twitch Türkiye’nin hayli darbe aldığı inkar edilemez bir gerçek.

Twitch, izleyicilere sohbetin açılması için yeni bir kural getiriyor

Twitch sonunda Switch’e geliyor

Şimdiki haberimiz ise Twitch tutkunlarını sevindirecek bir gelişme. Twitch platformu tarafından yapılan açıklamada, Nintendo Switch uygulamasının kullanıma sunulduğu belirtildi. Peki bu ne anlama geliyor? Basit bir şekilde artık Switch oyunlarını Twitch üzerinden takip edebileceğiz. Elbette Switch üzerinden yayın yapmanın ne kadar sağlıklı olduğu tartışılabilir. Zira Switch’in wi-fi kalitesi konusunda hala bazı soru işaretleri bulunuyor.

Sonuç olarak Twitch’in hali hazırda tüm oyun platformlarında bulunduğunu söyleyebiliriz. Muhtemelen önümüzdeki süreçte mobil platformlarda da yayın yapmak mümkün olacaktır.

Yeni trafik cezaları açıklandı! Cep yakacak!