100 km ile giden uçaktan düşen iPhone hasar almadı

iphone 3

Ortaya çıkan bir olayda kalkışa hazırlanan bir uçaktan iPhone 12’nin hasar almadığı ortaya çıktı.

Apple’ın ikonik iPhone modelleri, şıklıkları, sağlamlıkları, çok yönlülükleri ve yenilmezlikleri son yıllarda iyi belgelenmiş olmaları nedeniyle yıllar içinde büyük bir itibar kazanmış durumda. iPhone’un özellikleri, su altında uzun süre hayatta kalmaktan Magsafe’nin koruma gücüne kadar uzanıyor, bu konuda hikayeler de artmaya devam ediyor. Apple’ın son zamanlarda geliştirdiği bir yön, iPhone’un ekranının sağlamlığı diyebiliriz. Apple akıllı telefon modelinin yüksek irtifalarda uçan uçaklardan düşerek nasıl sağ kaldığına ve hayatta kaldığına dair çok sayıda hikaye var.

100 km ile giden uçaktan düşen iPhone hasar almadı

Ortaya çıkan ilginç haberde de bir iPhone’un kalkışa hazırlanan bir uçaktan düşmesine rağmen hasar almadığı ortaya çıktı. iPhone ‘un 90-100 km’ hızla giderken kalkış sırasında bir uçaktan düşerek nasıl hasar almadığı hayretle karşılandı.

ABD’deki Orlando Executive Havalimanı’nda meydana gelen ilginç olay, pencerelerin neden açık bırakılabildiği de akıllarda kalan soru oldu. Pilotun telefonu nasıl düşürdüğü şu anda bilinmemekle birlikte, uçağın düşmesi üzerine hava trafik kontrol ekiplerine haber veren pilot, telefonu Hava trafik kontrol kulesine iletti. Telefonu aramak için yeşil ışık yakıldığında, telefonun herhangi bir hasar görmediği ve yine de sorunsuz çalıştığı görüldü. Hava trafik kontrol ekibinin havalimanındaki ilginç konuşması da aşağıdaki videoda mevcut.

Pek çok benzer hikaye var ama belki de iPhone’ların sadece birkaç metreden düşmesiyle paramparça olabildiği de bir gerçek. 

OPPO Pad fiyatlandırması sızdırıldı, lansman yakın görünüyor