Türkiye’de En Çok Satan Oyunlar Açıklandı

football manager 2017 playstore da on sipariste 1473207474

2016 yılını geride bırakmadan önce birçok firmadan paylaşılan listelere şahit olmuştuk. Peki Playstore ve Voidu cephesinden gelen bu listelere göre Türkiye’de en çok hangi oyun sattı? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2016 yılı şüphesiz en fazla oyun sektörü için hareketli geçtiğini söyleyebiliriz. Oyunların akıbetine bakıldığında her geçen gün daha gelişmiş grafikler bize sunulsada artık kullanıcılar senaryoyu da ön planda tutuyor. Indie oyunların bile büyük bir etki yarattığı 2016 yılında, birçok yeni oyun piyasaya sürüldü. Bunlardan en çok satanı ise bir diğer listelere göre Battlefield 1 oldu. DICE ekibinin başarılı bir 1.Dünya Savaşı uyarlamasını konu alan oyun çıkışından itibaren büyük bir ilginin odağı olmayı başardı.

Peki Durum Türkiye’de Nasıl?

Playstore ve Voidu’dan gelen açıklamalara göre Playstore’da en çok satan oyun Football Manager 2017. Voidu’da en çok satan oyun ise Watch Dogs 2 olarak görünüyor. Alt sıralara indiğimizde ise iki listede de belirli oyunlar bizleri karşılıyor. Futbol oyunlarının ülkemizde daha çok rağbet görüp görmediği sorusu bir yana, GTA V’in halen listelerde olması Rockstar Games’in başarısını gözler önüne seriyor. İki cepheden gelen bu listeyi detaylı olarak aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Playstore Sıralamasına Göre En Çok Satan Oyunlar

Football Manager 2017
FIFA 17
Battlefield 1
Watch_Dogs 2
Titanfall 2
The Sims 4
Alien: Isolation
Cities: Skylines – Natural Disasters (Ek paket)
Grand Theft Auto V
Bus Simulator 16

Voidu Sıralamasına Göre En Çok Satan Oyunlar

Watch Dogs 2
Football Manager 2017
FIFA 17
Battlefield 1
Titanfall 2
Dishonored 2
Steep
Pro Evolution Soccer 2017
Civilization VI
Grand Theft Auto V

Bully Xbox One Geriye Uyumluluk Sistemine Eklendi