Türkiye’de LG V30 Plus alana LG TV hediye!

LG V30 Plus

LG Türkiye, LG V30 Plus modelini satın alan müşterilerine LG imzalı televizyon hediye edeceğini açıkladı. Peki, LG’nin vereceği TV modelinin özellikleri nasıl olacak?

Güney Koreli teknoloji üreticisi LG, akıllı telefon pazarında bir türlü başarılı olmayı başaramamıştı. LG V30 Plus ile büyük umutlar vadeden LG, şimdi de Türkiye’ye özel bir kampanya ile gündeme geldi.

LG’nin Instagram reklamında ortaya çıkan bilgilere göre; V30 Plus modeli alan LG müşterilerine LG televizyon hediye edilecek. Ancak bu kampaya ile çok ümitlenmemek gerekiyor. Çünkü LG yeni nesil televizyonları yerine baya baya eski bir TV modelini hediye edecek.

LG V30 Plus alan TV hediye

LG Türkiye Instagram hesabına göre; LG V30+ modelini Vodafone Online Mağaza’dan satın alanlara LG TV hediye edilecek. Bu TV tahminlere göre; 24 inç yani 61 ekran büyüklüğünde olacak. Ayrıca bu TV moelinin Full HD yerine HD yani 1366 x 768 çözünürlüğe sahip olması bekleniyor.

Çeşitli mağazalarda 500 TL civarında satılan bu TV’nin, salonlardan çok mutfakta gündelik yaşamda yemek yerken haber veya yarışma programı izlemek için tasarlandığını söyleyebiliriz.

LG V30 Plus

Şimdilik Vodafone cephesinden konuyla ilgili bir resmi açıklama gelmediğini belirtelim. Bakalım LG bu kampanyası ile müşteri kazanabilecek mi?

LG V35 ThinQ özellikleri kesinlik kazandı