LG V30’un Fiyatı Belli Oldu

v304

LG’nin birkaç gün önce lanse ettiği amiral gemisi V30’un açıklanmayan fiyat etiketi ortaya çıktı. Şirket fiyatıyla rakiplerine ciddi bir rakip oluşturacak.

Bildiğiniz gibi LG, V30‘un lansmanını 31 Ağustos’ta yaptı. Model, pek çok detayıyla beğeni toplasa da tanıtım esnasında fiyatı açıklanmamıştı. LG Amerika’nın Twitter üzerinden yaptığı bir çekilişte, V serisinin 3. modeline özel 3 kişiye V30 hediye edilecekti. Yasalar gereği ürünün fiyatı açıklanmak zorunda olduğundan, ister istemez phablet’in merak konusu olan fiyatı ortaya çıktı.

Buna göre amiral gemisinin fiyatı 750 dolar olarak belirlenmiş. Kesin olmayan bu bulgu, gerçekten belirlenen fiyat ise yüksek fiyatlı rakiplerine fiyat avantajı sağlayabilir. Zira Samsung, Apple gibi rakipler 900 doların üzerinde fiyatlardan satış yapmayı hedefliyor. Note 8‘in 5000 TL’lik ülkemiz fiyatına pek çok tepki gelmişti. Birkaç gün sonra tanıtılacak olan iPhone’un da durumu farklı olacak gibi değil. Bu yüzden daha uygun fiyatlı üst seviye cihaz arayanlar V30‘a yönelebilir.

Phablet amiral gemisinin özelliklerini bir kez daha hatırlayalım: 6 inç Quad HD+ ekran, Snapdragon 835 işlemci, 4 GB RAM, 16 MP çift arka kamera, 3300 mAh pil, 64/128 GB depolama, microSD kart desteği, Android 7.1.2 Nougat.