Türkiye iOS 14.3 güncellemesini ne zaman alacak herşey belli oldu

iOS 14.3

Apple için önemli bir pazar olan Türkiye, iOS 14.3 güncellemesini uzun bir süredir bekliyordu. Birçok özelliği iyileştirmesi beklenen bu güncellemenin ne zaman Türkiye’de yayınlanacağı kesinleşti.

Birbirinden farklı hata düzeltmeleri ve sistem iyileştirmeleri içeren Türkiye, iOS 14.3 güncellemesini ne zaman alacağı ile ilgili kesin detaylara kavuştu. Hatta hangi saatte yayınlanacağı bile kesinleşti. Ancak hemen öncesinde ne tür yenilikler getireceğine bir göz atalım.

Her şeyden önce Apple Fitness+ gibi yeniliklerin geleceğini söylemek gerekiyor. Böylece spor uygulamaları ve çeşitli sportif aktiviteler daha düzenli hale getirilebilecek. Pandemi ile birlikte herkesin spora başlaması ve bir şekilde spor ile ilgilenmesi şirketi böyle bir sistem geliştirmeye zorladı.

Türkiye iOS 14.3 güncellemesi için hazır

Bu yeni güncelleme ile birlikte, özellikle iPhone 12 model cihazlarda ciddi bir performans artışı bekleniyor. Bu artışın daha çok kamera ile ilgili olacağını söyleyebiliriz.

Apple için önemli bir pazar olan Türkiye, iOS 14.3 güncellemesini uzun bir süredir bekliyordu. Birçok özelliği iyileştirmesi beklenen bu güncellemenin

  • iPhone 12 Pro ve Pro Max cihazlar üçlü arka kamera özelliklerini daha fazla kullanabilecek. Bu kameraların ProRaw formatında fotoğraflar çekebileceği biliniyor.
  • Yeni güncelleme ile birlikte; 25 FPS’de video kaydı ve ön kamerayla çekilen fotoğraflar ayna gibi bazı özellikler gösterecek.
  • iPadOS 13.4, watchOS 7.2 ve tvOS 14.3 gibi güncellemeler bu yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılara sunulacak.

iOS 14.3 güncellemesinin Türkiye saati ile 21:00 da başlamış olması gerekiyor. Eğer güncellemelerden herhangi bir tanesini alırsanız yorumlar bölümünden düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.