iOS 13.1 ne zaman yayınlanacak?

iOS 13.1

Apple’ın iOS 13 güncellemesini yayınlamasının ardından gözler iOS 13.1’e çevrildi. Peki, iOS 13.1 güncellemesi ne zaman yayınlanacak?

Apple, uzun zamandır test ettiği iOS 13 güncellemesini dün indirime sundu. iPhone SE ve sonrası tüm iPhone modellerine bu güncellemeyi sunarak Android cephesin göz dağı veren Apple, şimdi de iOS 13.1 için kolları sıvamış durumda. Hatırlayacağınız üzere iOS 13’ün testleri bir anda bitmiş ve iOS 13.1’in Beta sürümleri yayınlanmıştı.

iOS 13.1’in Beta sürümleri ile iPhone 11 ve iPhone 11 Pro modellerinideki özellikleri deneyen Apple’ın, bu sürümü ne zaman indirime sunacağı ortaya çıktı. Tarihler ilk etapta 30 Eylül tarihini gösteriyordu. Ancak iOS 13’ün yayınlaması ile iOS 13.1’in 24 Eylül tarihinde yani tam bir hafta sonra yayınlanacağı ortaya çıktı.

iOS 13.1

Bu yeni güncelleme ile birlikte sisteme çok büyük yenilikler eklenmiyor. Bu güncelleme ile müzik paylaşma özelliği gelecek. AirPods takılıyken, gelen mesajları Siri’nin size anında okuma özelliğinin bu güncelleme ile sunulmayacağını düşünüyoruz. Bu güncelleme ile iOS 13’teki tüm bilinen sorunların çözüldüğünü belirtelim.

iPhone 11 Pro Max parçalarına ayrıldı

iOS 13 güncellemesini alan tüm modellere gelecek olan bu güncelleme bakalım söylendiği gibi 24 Eylül tarihinde OTA üzerinden indirime sunulacak mı?