Turkcell Teknoloji Zirvesi 2 günde 12 bin Kişiyi Ağırlayacak

Michio Kaku

Türkiye’nin en kapsamlı teknoloji etkinliklerinden Turkcell Teknoloji Zirvesi, 112 oturumda 200’ü aşkın fikir önderini 12 binin üzerinde davetliyle bir araya getirecek.

 Turkcell, kurumsal müşterilerini ve iş ortaklarını dünyanın en önemli fikir önderleriyle buluşturmaya, fikir alışverişi için yaratıcı ortamlar sunmaya devam ediyor. Bu yıl 12-13 Kasım tarihlerinde 7.si düzenlenecek Turkcell Teknoloji Zirvesi; yurtiçi ve yurtdışından, iş ve teknoloji dünyasının önde gelen isimlerini ağırlayacak. Konusunda uzman 200’ün üzerinde konuşmacının katılacağı zirvede bu yıl; sanayici ve işadamları, iş dünyasının liderleri ve kendi işinin patronları, akademisyenler, girişimciler, bilgi teknolojileri dünyasında çalışan profesyoneller, teknolojiyi kullanarak işinde fark yaratan şirketler kendi başarı hikâyelerini ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.

Michio-Kaku

Turkcell’in, 2010 yılından bu yana kapsamını ve katılımcı kitlesini her geçen sene daha da genişleterek gerçekleştirdiği zirvede, şirketlere bugünün ve geleceğin teknoloji vizyonu hakkında önemli ipuçları vermeyi hedefleniyor. Bu yıl 12 bin kişinin ağırlanması planlanan Turkcell Teknoloji Zirvesi’nde Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ile bilim adamı ve fütürist Michio Kaku ana konuşmacılar olarak yer alıyor.

Hyundai Elentra Göz Kamaştırıyor!